Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cosecha de cítricos disminuirá el 23 % a causa de los huracanes
EUA

Collita de cítrics disminuirà el 23 % a causa dels huracans

Horticom News10/12/2004

10 de desembre de 2004

La collita nord-americana de cítrics disminuirà el 23 per cent fins a 11,5 milions de tones a causa dels tres huracans que va sofrir Florida en els mesos d'agost i setembre, segons les primeres estimacions de la campanya 2004/2005 del Departament d'Agricultura d'Estats Units (USDA).

Així, es preveu que la collita del principal Estat productor de cítrics es redueixi en un 32 per cent respecte als 11,8 milions de tones obtinguts en l'última campanya, fins a situar-se en una mica més de vuit milions de tones.
En concret, l'USDA ressalta que a Florida s'espera la menor producció de taronges des de la campanya 1993/1994, amb prou feines 7,17 milions de tones, el 27 per cent menys que en la campanya 2003/2004, la qual cosa reduirà la collita total un 20 per cent a pesar que Califòrnia i Texas obtindran més taronges.
La producció total de taronges ascendirà a 9,4 milions de tones, ja que a Califòrnia es pre...

Més informació, i nota ampliada, en la secció Notícies del Dia de http://www.atcitrus.com
Atentament,
Carlos A. Parravicini (h)
Coordinador General
Assetjo Web Associació Tucumana del Citrus
http://www.atcitrus.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades