Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zona de actividades logísticas del Puerto de Valencia, su mejor plataforma de distribución
Valenciaport ZAL

Zona d'activitats logístiques del Port de València, la seva millor plataforma de distribució

Marta F. Rebollos29/11/2004

29 de novembre de 2004

Valenciaport ZAL és la zona d'activitats logístiques del Port de València, un centre de distribució intermodal integrat en les infraestructures del Port de València, sobre una superfície total de 68 hectàrees dedicades a la logística de la mercaderia marítima.

Valenciaport ZAL és la zona d'activitats logístiques del Port de València, un centre de distribució intermodal integrat en les infraestructures del Port de València, sobre una superfície total de 68 hectàrees dedicades a la logística de la mercaderia marítima.

En el centre de l'arc Mediterrani, al costat d'un dels ports interoceánicos més importants d'Europa en tràfic de mercaderia containerizada, en que les seves terminals operen bucs portacontenedores d'última generació que connecten Valenciaport amb els principals ports del món, mitjançant serveis directes de línia regular.

Es tracta, a més, d'un centre neuràlgic de comunicacions: un accés directe al puertopara una òptima gestió de la intermodalidad, i a la xarxa internacional d'autovies europees a través de la A-7 (Nord-Sud) i l'A-3 (Oest), per les vies de circumval·lació V-15 i V-30.

310.000 m2 de sòl urbanitzat per a ús logístic en venda o lloguer; 31.500 m2 de sòl urbanitzat per a ús terciari i serveis auxiliars; 181.140 m2 de xarxa viària interior, així com àmplies zones verdes i espais verds.

Per a més informació: vpi@valenciazal.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades