Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a II edición del libro 'Todo sobre el cartoncillo como material de envase'
Pro Carton

II edició del llibre 'Tot sobre el cartoncillo com a material d'envàs'

Montse Álvarez12/11/2004

12 de novembre de 2004

En aquesta 2ª edició del llibre 'Tot sobre el cartoncillo com a material d'envàs' s'han actualitzat apartats presents en l'anterior i s'han incorpordado alguns aspectes de gran interès.

En aquesta 2ª edició del llibre 'Tot sobre el cartoncillo com a material d'envàs' s'han actualitzat apartats presents en l'anterior i s'han incorpordado alguns aspectes de gran interès.

Un capítol sobre la percepció que el consumidor final i els diferents agents del mercat tenen sobre el cartoncillo, realitzat sobre la base dels estudis quantitatius i qualitatius desenvolupats a diversos països d'Europa. Un altre capítol sobre tipus i qualitats de cartoncillo i la seva nomenclatura, i la part dedicada al medi ambient, on s'expliquen els Sistemes Integrats de Gestió per a la recuperació de diferents envasos. També s'ha parat esment als concursos de disseny que Pro Carton i ECMA realitzen en tota Europa.

Aquest llibre, de format petit, diferencia els seus 10 capítols encapçalant-los amb pàgines de diversos colors, que facilita l'accés a cadascun d'ells. També apareixen imatges i gràfics que complementen al text i ajuden a la seva comprensió.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades