Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las variedades en crisis en el Reino Unido
Pink Lady

Les varietats en crisis en el Regne Unit

HorticomNews24/09/2004

24 de setembre de 2004

ASDA, la subsidiària britànica de Wal-Mart, especialitzada en roba i alimentació, ha marcat el punt d'inflexió en el desenvolupament de les varietats registrades en decidir no continuar pagant una quota per comercialitzar la varietat "Pink Lady", introduint a canvi la varietat sota la marca genèrica "Pink Apples".

Segons informa Maura Maxwell, editora d'EuroFruit Magazine, en la seva editorial del nombre de juliol de 2004, Asda, la subsidiària britànica de Wal-Mart, especialitzada en roba i alimentació, ha marcat el punt d'inflexió en el desenvolupament de les varietats registrades en decidir no continuar pagant la quota per comercialitzar la varietat Pink Lady, introduint a canvi la varietat sota la marca genèrica Pink Apples. El detallista, que està comercialitzant el seu própia marca, Extra Special, justifica l'acció com una decisió de prova de diverses setmanes, per saber que impacte suposarà la decisió en les vendes, després del que prendrà una decisió definitiva.

Andy McDonald, manager de la marca Pink Lady en el Regne Unit lamenta la decisió d'Asda. Segons ha declarat, Pink Lady és una marca reconeguda gràcies al suport del consumidor, que ha estat qui ha impulsat el seu èxit. L'èxit ha estat notable. En els últims quatre anys, les vendes de Pink Lady s'han incrementat un 120% en el Regne Unit. Peter Dall, el representant internacional de Pink Lady Alliance, comenta que s'estan ocupant de tot el necessari per assegurar la superviviencia de la marca.

Encara que ha estat el que més repercussió ha causat amb la seva decisió, Asda no ha estat l'única cadena a prendre-la. Morrisons porta quatre anys venent només Cripps Pink en els seus establiments. Entre Asda i Morrisons controlen prop de la tercera part del mercat del producte. És per això que la decisió que prenguin sobre aquest tema cadenes com Tesco o Sainsbury poden representar el cop de gràcia per a la marca al competitiu mercat anglès.

Per saber més: www.eurofruitmagazine.com, www.pinkladyapples.co.uk, www.asda.co.uk

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades