Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Introducciones de PanAmerican Seed
El fullatge com a protagonista

Introduccions de PanAmerican Seed

Horticom News20/09/2004

20 de setembre de 2004

PanAmerican Seed va tancar, el passat mes d'agost, les seves portes obertes de l'estiu 2004 per a Europa, en les quals van poder veure's les novetats de l'empresa per aquest any. Entre elles, tres intergrantes de la línia Fantastic Foliage, un Coreopsis, Begonia Baby Wing, un girasol, etc. En el text expandit hi ha més informació i imatges.


Les dues varietats del fons pertanyen
a la seriï Fullatge Fantàstic. La primera
és Plectranthus Silver Shield, amb fullatge
platejat; la del fons, de color morat,
és Eragrostis Wind Dancer

PanAmerican Seed va tancar a l'agost les seves portes obertes de l'estiu 2004 per a Europa; en elles van poder veure's, les introduccions per aquest any, juntament amb varietats que formen el catàleg de productes.

 L'empresa es dedica al millorament genètic i la producció de llavors de varietats de pol·linització oberta per a la indústria de les plantes per a picapedrers o massissos, per a jardins en general, les plantes de flor en tests i flors.


Compta amb quatre centres de recerca, 2 en USA, un a Europa i l'altre a Costa Rica, que són la base de la innovació.
Algunes varietats destacades dins del catàleg de l'empresa són la família de petunias Ride de Wave, la sèrie de violes Sorbet, les begonias Dragon Wing, la sèrie de pensaments Panola i la sèrie d'impatiens Expo. Aquesta última és ja un clàssic de molt bona acceptació a la qual s'han anat sumant nous colors fins a aconseguir els 28 que té actualment. D'aquests 28, 10 són els importants i els restants, variacions menors però que donen versatilitat a la gamma. A Holanda habitualment es conreen 8 a 10 d'elles; en el Regne Unit, la gamma és major, mentre que, Itàlia està entre tots dos.


Fantastic Foliage
La línia "fullatge fantàstic" agrupa diferents espècies caracteritzades per un fullatge molt decoratiu, la qual cosa pugues haver-se de tant a la forma de les fulles, a l'hàbit de la planta, com als colors. Aquest any se sumen tres incorporacions en aquests tipus de fullatges de colors.


Què hi ha de nou?

Fullatges fantàstics I - Coleus ´Kong´
La sèrie Kong de coleus es caracteritza per una grandària de fulla molt gran, amb dissenys cridaners, i el seu hàbit de creixement nan. Aconsegueix una altura de 40-50 cm. Mostra molt bon comportament en climes càlids per utilitzar com a planta d'ombra. La sèrie està formada per 5 colors i se sumeixi a la gamma Fantastic foliage.

Fullatges fantàstics II - Eragrostis ´Wind Dancer´
És una espècie plurianual que pot sobreviure d'un any a un altre  sota condicions d'intempèrie d'Holanda. Es tracta d'una gramínea originària d'Amèrica amb un fullatge molt subtil que es mou a la més mínima brisa.

Fullatges fantàstics III - Plectranthus ´Silver Shield´
Amb fulles grans i suaus, de color platejat, aquest plectranthus d'hàbit robust forma massissos cridaners d'uns 50 cm d'altura.

Per a diversos anys - Coreopsis ´Rising Sun´
És molt compacte i precoç -floreix abans que altres membres d'aquesta sèrie-; en el segon any mostra un hàbit major. Va rebre la medalla oro Fleuroselect 2005.

Taques de color - Begonia ´Baby Wing´ rosada
Amb flors de color rosa clar, té fulles amb la forma de Dragon Wing, però més petites. Les flors es mantenen durant llarg temps, originant una planta en test o una planta per a massissos que manté el seu bon aspecte llarg temps.Té un hàbit de creixement més fàcil de controlar, per la qual cosa resulta més fàcil d'enviar.

Per decorar el sòl - Petunias sèrie ´Dream´
Tenen un hàbit de creixement vigorós, una ramificació i floració abundants, la qual cosa fa d'elles molt bones cubresuelos. Aquest any se sumen quatre colors a la sèrie.

Bona per al fred - Vinca ´Titan´
Una floració molt precoç i un gran vigor són les principals característiques de la nova sèrie de vincas Titan. S'aprofita el vigor híbrid per obtenir plantes i flors més grans en climes freds.

Sense pol·len - Helianthus F1 ´Beleu´
És un girasol ornamental de doble ús, tant per a test com per a picapedrer; a més es tracta d'una varietat sense pol·len, per evitar al·lèrgies. Té un vida poscosecha millor que altres varietats.

Foto de resum: Les plantes de flor per a test són una altra part central dels assajos demostratius. Jean Francois Ignasi explica una de les novetats.


Per saber més:
www.panamseed.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades