Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La regularización del sector, protagonista en la Mesa Local de la Flor de Chipiona
A la recerca de solucions al problema del preu i la qualitat de la flor

La regularització del sector, protagonista en la Taula Local de la Flor de Chipiona

HorticomNews26/08/2004

26 d'agost de 2004

Hece uns dies es reunia novament la Taula Local de la Flor a la Sala de Reunions de l'Àrea d'Agricultura i Pesca de l'Ajuntament de Chipiona, una reunió en la qual es va tractar com a tema fonamental la problemàtica del preu i la qualitat de la flor.

Hece uns dies es reunia novament la Taula Local de la Flor a la Sala de Reunions de l'Àrea d'Agricultura i Pesca de l'Ajuntament de Chipiona, una reunió en la qual es va tractar com a tema fonamental la problemàtica del preu i la qualitat de la flor.

Algunes de les possibles solucions presentades van ser no vendre la flor per sota del cost de producció, augmentar la qualitat del producte i la  programació de la producció per espècies i varietats.A més l'alcaldessa de Chipiona, Dolores Reyes,  va recordar que aquesta Taula s'ha donat un termini d'un any i mitjà per regularitzar totes les explotacions agrícoles que així ho desitgin i que una vegada transcorregut aquest termini i estiguin les explotacions regularitzades, la producció gaudirà cada vegada de millor qualitat.

Dolores Reyes va proposar igualment una nova reunió entre els productors i comercializadores, per més endavant, de manera que els comercializadores tinguin temps de reunir-se tots i debatre la seva posició i que els productors la coneguin. En la propera reunió d'aquesta taula local, els comercializadores informaran de la posició que les empreses prenguessin pel que fa als productors que no estiguin legalitzats.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades