Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a A punto de finalizar el plazo de solicitud preferente de participación en Fruit Attraction 2012

A punt de finalitzar el termini de sol·licitud preferent de participació en Fruit Attraction 2012

23/03/2012

23 de març de 2012

El proper 30 de març es tanca el termini de sol·licitud prioritària d'espai para Fruit Attraction, la Fira Internacional del Sector de Fruites i Hortalisses que se celebra entre el 24 i el 26 d'octubre. Les empreses que presentin la seva inscripció per a la Fira abans d'aquesta data podran participar en la reunió d'elecció preferent d'espais, convocada el 23 i el 24 d'abril. Això els permetrà ser els primers a seleccionar les zones de major interès o visibilitat per a la seva signatura.

L'alt percentatge d'empreses que entrarà en aquesta adjudicació prioritària de superfície revela l'expectació que s'ha creat entorn de la cita i les bones previsions generades per Fruit Attraction 2012, que creix un 18% en espai d'exposició –fins a ocupar 16.000 metres quadrats nets–, i en la qual s'estima participaran al voltant de 600 expositors directes.

A les companyies que s'inscriguin després del 30 de març, i fins a pocs dies abans del començament de la Fira, se'ls seguirà assignant la superfície d'exposició disponible en aquest moment.

foto

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades