Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer CropScience reúne a 90 agricultores para presentar 'Proteus' en Mollerussa (Lleida)

Bayer CropScience reuneix a 90 agricultors per presentar 'Proteus' a Mollerussa (Lleida)

20/03/2012

20 de març de 2012

Prop de 90 agricultors i tècnics agrícoles van acudir a la jornada organitzada per Bayer CropScience per presentar el seu nou producte 'Proteus', indicat contra una multitud de plagues de fruiteres i altres cultius com l'alfals. Aquesta presentació es va realitzar en el si de la Fira de Sant Josep de Mollerusa (Lleida), que es va celebrar del 17 al 19 de març. Segons Santiago Cerdà, director de Cultius de fruiters en el si de la companyia “la novetat d'aquest producte és que controla moltes plagues i amb l'aplicació d'un únic producte es pot optimitzar el tractament dels cultius”. 'Proteus' ha començat a comercialitzar-se a Espanya a la fi de 2011 i està indicat per a les principals plagues de l'albercoquer, presseguer, nectarino, pomera, perera, tomàquet, albergínia, remolatxa azucarera, alfals i cotó. D'aquesta manera, Proteus actua contra la mosca de la fruita, les erugues, pugons, mosquit verd, carpocapsa, psila, heliotis, chinche verd, cásida, cleonus, lixus, maripaca, mosca de la remolatxa, pulguilla, cuca negra, cuca verda, cuc rosat i earias.
Santiago Cerdà, director de Cultius de fruiters de Bayer CropScience Espanya, va anar l'encarregat de realitzar la presentació...
Santiago Cerdà, director de Cultius de fruiters de Bayer CropScience Espanya, va anar l'encarregat de realitzar la presentació.
La presentació d'aquest producte va centrar també l'activitat de Bayer CropScience en el stand que la companyia va instal·lar en el si de la fira. Segons Santiago Cerdà els tècnics de Bayer CropScience han pogut informar sobre el nou producte Proteus a nombrosos agricultors, tècnics de camp i membres de serveis oficials.

A més de la presentació de Proteus, Josep Esquerre Casas, cap de desenvolupament d'insecticides de Bayer CropScience, va exposar als assistents els problemes de resistència del pugó verd del presseguer als insecticides i va donar les pautes i recomanacions de l'IRAC (sigles en anglès del Comitè d'Acció de Resistència als Insecticides, entitat sense ànim de lucre formada per més de 150 empreses dedicades a la protecció de cultius). El pugó verd del presseguer és una plaga que afecta als fruiters amb os i de manera específica a la vall de l'Ebre, des de La Rioja, fins a Tarragona.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades