Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a De Ruiters Seeds y Seminis: frescor europeo en la innovación en Fruit Attraction
A més dels seus cultius estratègics, també va presentar la seva oferta varietal en aplicacions multimèdia sense fils a través d'iPad

De Ruiters Seeds i Seminis: frescor europea en la innovació en Fruit Attraction

Redacció Interempresas17/11/2011
Interacció amb tots els protagonistes dins de la cadena de producció, intercanvi d'opinions sobre les tendències al mercat i creació de nous contactes són els principals ingredients destacats per l'equip de Monsanto Vegetals, després de finalitzar satisfactòriament l'edició Fruit Attraction 2011. "Ha estat una excel·lent oportunitat per contactar amb supermercats espanyols i operadors europeus, així com presentar les nostres varietats orientades a la cadena” afirma Javier Soto, Iberica Chain Manager.

L'equip de la divisió d'Hortícoles de Monsanto va apostar durant aquesta fira per la innovació no només a nivell d'oferta varietal, destacant les seves varietats en els seus cultius estratègics en Ibèrica com són el tomàquet, pebrot, meló i síndria així com ceba, sinó també presentant en el stand la seva oferta varietal en aplicacions multimèdia sense fils a través d'iPad.

Imagen

Un any després després de l'engegada de la campanya d'esdeveniments Living Proof, el balanç és molt positiu. “Living Proof és una eina que ens permet agafar opinions i necessitats dels nostres clients sobre les nostres varietats en el terreny, així com una plataforma òptima per presentar les nostres activitats de desenvolupament i d'investigació”, sosté María Jesús Jiménez, responsable de Màrqueting para De Ruiter Seeds i Seminis en Ibèrica.

Mantenint sempre la vista enfocada en els seus clients i les preferències del consumidor, es van presentar les varietats “estavella” de la seva gamma: Per exemple, el tomàquet Ventero, varietat aclamada pel seu color vermell intens molt cridaner, i òptima conservació gràcies a la seva pell ferma, sense microcracking. Tots dos elements són claus per a la selecció d'una varietat que tingui un òptim comportament poscosecha.

Els melons Gàl·lia de la línia Cyro-line, caracteritzats per la seva conservació i sabor. Tota una àmplia gamma de varietats Gàl·lia que els permet estar presents en totes les èpoques de plantació amb un panell varietal de màxima qualitat per la seva gran producció, els seus fruits d'excel·lent escripturat i sabor; així com la seva gran conservació per arribar als mercats mes exigents en perfectes condicions.

Imagen

Després de finalitzar la fira, l'equip d'hortícoles de Monsanto va confirmar el seu interès a participar en la propera edició del certamen, despertant encara més l'interès dels visitants de tota la cadena de producció.

Imagen
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades