Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Angel Mir y Butzbach inician una colaboración exitosa
Presentada en Fruit Attraction la porta ràpida 'Novosprint' Higiene

Angel Mir i Butzbach inicien una col·laboració reeixida

Redacció Interempresas16/11/2011

7 de novembre de 2011

Fruit Attraction va ser el lloc triat per a la presentació de la cooperació entri Angel Mir i Butzbach. D'ara endavant, Angel Mir desenvoluparà a Espanya i Portugal solucionis individuals i personalitzades per a cada client. Butzbach donarà el suport necessari al seu nou distribuïdor quan el projecte ho requereixi, sempre garantint l'alta qualitat dels seus productes.
Des que l'empresa familiar Butzbach va ser fundada en 1953, el nom Butzbach és sinònim de qualitat, solucions adaptades a cada cas i fiabilitat alemanya. Molts anys d'experiència en el desenvolupament, construcció, fabricació i instal·lació de portes industrials, portes d'hangar i sistemes de façana han fet de Butzbach una de les companyies capdavanteres del mercat. Amb la finalitat de subministrar gran qualitat, d'una forma àgil incrementant les vendes i el servei al client de Butzbach a Espanya i Portugal, Angel Mir s'ha convertit en el distribuïdor en exclusiva dels productes Butzbach per a aquests dos països.
La porta 'Novosprint' de Butzbach en el stand de Fruit Attraction
La porta 'Novosprint' de Butzbach en el stand de Fruit Attraction.
Com a primera campanya publicitària conjunta, ambdues companyies van participar amb un mateix stand en la fira Fruit Attraction de Madrid. En ella, les dues empreses van presentar la porta ràpida ‘Novosprint' Higiene, desenvolupada per a aplicacions, entre unes altres, en empreses del sector alimentari i farmacèutic. Gràcies al sistema d'obertura en dues fulles, cadascuna recollida a un costat, la porta ‘Novosprint’ obre més ràpid i l'altura total de pas està immediatament accessible. El pas a través de la porta és més ràpid i segur. A més, la vora inferior de la porta no toca el sòl, ni les partícules de brutícia ni l'aigua poden caure sobre les mercaderies i/o persones que passen a través de la porta. En compliment amb la normativa aplicable tots els elements accessibles estan fabricats en materials no porosos i resistents a la corrosió, com a acer inoxidable i plàstic.
La porta ‘Novosprint’ obre més ràpid i l'altura total de pas està immediatament accessible
La portes d'hangar Butzbach inclouen portes corredisses adaptables/personalitzades a gairebé totes les mesures per a les companyies aèries, aeroports i igualment per a la forces i bases aèries militars. Mobile Partition Walls és un producte adaptat a les necessitats específiques de les tendes i bancs oferint una protecció fiable per als aparadors, centres comercials i zones de venda al públic fos de l'horari comercial. I un sistema de façana fet de fibra de vidre completa la gamma de productes de Butzbach.

Empreses o entitats relacionades

Portes Bisbal, S.L. - Ángel Mir - PorBisa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades