Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Gobierno, la Junta de Castilla y León y los productores analizaran la cadena de valor de la patata

El Govern, la Junta de Castella i Lleó i els productors analitzessin la cadena de valor de la patata

02/11/2011

02 de novembre de 2011

Representants del Ministeri de Medi ambient, Mitjà Rural i Marí, Junta de Castella i Lleó i productors es donen cita dijous que ve, 3 de novembre, en Tordesillas per analitzar la cadena de valor de la patata i albirar solucions per corregir els desequilibris existents entre les diferents baules que la componen.

Les dades de l'índex de Preus en Origen i Destinació (IPOD) evidencien un desequilibri estructural. Les grans cadenes de distribució aconsegueixen mantenir els preus en la destinació, encara que les cotitzacions en origen des desplomin. En aquests moments, amb uns preus mitjans en el camp que no superen els 0,10/kg, el diferencial entre el camp i la taula se situa per sobre del 700%.

Paral·lelament, la Coordinadora d'Organitzacions d'Agricultors i Ramaders (COAG) ha triat en aquesta ocasió la localitat val·lisoletana per celebrar el seu Seminari estatal que, com cada any, serveix de punt de trobada per a productors de patata de les zones més importants: Andalusia, Rioja, Àlaba, Murcia i Castella i Lleó.

Durant la jornada s'informarà sobre el desenvolupament de la present campanya. A més, es podran conèixer les propostes del sector agroalimentari per equilibrar la cadena de valor agroalimentària i les recomanacions de la Comissió Nacional de la Competència sobre la mateixa.

També es detallaran els pilars bàsics per a la creació d'un observatori eficaç del mercat de la patata i es debatrà sobre la utilitat d'una interprofessional per aconseguir l'equilibri de la cadena.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades