Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Previsión de una buena campaña de comercialización del caqui gracias al uso de las últimas tecnologías

Previsió d'una bona campanya de comercialització del caqui gràcies a l'ús de les últimes tecnologies

26/09/2011

26 de setembre de 2011

Tècnics en agroalimentación, productors, investigadors i representants del sector hortofrutícola es van reunir el passat 23 de setembre en la cinquena jornada sobre el caqui organitzada per Tecnidex i AgroFresh en la qual han vaticinat una bona comercialització d'aquest fruit durant la present campanya gràcies als últims avanços i tècniques en el cultiu i conservació d'aquest fruit.

La jornada va ser inaugurada pel director general de l'Ivia, Florentino Juste i el president de Tecnidex, Manuel García Portillo, mentre que Cirilo Arnandis, president de la D.O. Kaki Ribera del Xúquer, va clausurar la sessió que es va celebrar en l'Oficina General Tècnica del Parc Natural de L’Albufera, a València. Coincidint amb l'inici de la campanya d'aquest cultiu d'ampli creixement a la Comunitat Valenciana, durant la jornada es van presentar els últims treballs de recerca en producció realitzats pels investigadors de l'Ivia, Antonio Vicent i Diego S. Intrigliolo, així com les últimes investigacions i resultats per a la conservació del caqui, presentats per Antonio Camarasa, responsable de Laboratori Agro-biològic de Tecnidex.

També van participar en la sessió María Matilla, directora d'operacions de de AgroFresh i Ferdie Ungered, de SFSA (Sharon Fruit of South Africa), que van aportar una visió global sobre la situació d'altres produccions mundials i l'evolució de la qualitat del caqui conservat mitjançant la tecnologia Smartfresh als mercats internacionals. De tot això es va poder concloure que les expectatives són positives tant en producció com en qualitat dels fruits per a aquesta campanya gràcies al seguiment de les millors pràctiques en el camp, on s'ha prestat especial atenció al control de la taca foliar del caqui, encara que reconeixen els experts que encara queden aspectes de millora i investigació com, per exemple, el maneig òptim del reg.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades