Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cambia la página web de VOG

Canvia la pàgina web de VOG

14/07/2011

14 de juliol de 2011

VOG, el consorci que en Alt Adige/Südtirol agrupa a 5.600 productors de pomes, ha engegat recentment la seva nova pàgina web: www.vog.it. En aquest esquema renovat, simple i intuïtiu caben nombroses informacions per satisfer les necessitats dels clients interessats a conèixer amb pocs clics tot el que fa falta sobre aquesta important organització. Es comença per les 16 varietats de pomes que integren l'oferta de VOG, destacades en la seva secció corresponent, per continuar amb les 8 marques comercialitzades pel Consorci, que van del segell blau Marlene, al cor rosa de Pink Lady, passant per Kanzi, Rubens, Modì, Südtiroler Apfel G.G.A., Marlene Bio i Bio Südtirol. Per cadascuna és possible explorar l'àmplia gamma de packaging i embalatges disponibles, descrits amb tot detall.
Una àmplia secció està dedicada també a la descripció dels rigorosos paràmetres de qualitat als quals se sotmeten els fruits en totes les fases de producció, mentre que en la part dedicada a la ‘Empresa’ es pot llegir la història del Consorci, conèixer als seus professionals i comprendre la seva estructura. Aquí es reflecteix també tota la informació sobre les quatre àrees que es van crear després de l'entrada en vigor de VOG 2010, l'estratègia que des de l'1 d'agost de l'any passat va introduir importants novetats en l'organització d'aquesta associació de productors. En canvi, la secció Cooperatives conté una presentació de les 16 empreses que integren el Consorci VOG, amb una presentació de la seva oferta de pomes, la seva història, la seva adreça i les persones de contacte. Per estar al dia sobre les activitats del Consorci, n'hi ha prou amb fer un cop d'ull a la secció dedicada a les Notícies, que conté totes les últimes novetats del VOG.
Imatge de la nova pàgina d'inici
Imatge de la nova pàgina d'inici.
“Per a nosaltres, crear una pàgina completa i accessible ha estat una necessitat, però alhora una gran oportunitat” va comentar Gerhard Dichgans, director del Consorci VOG. “Respecte a la nostra vella plataforma, avui podem presumir d'un espai molt exhaustiu, una eina útil per comunicar amb els clients, els socis i totes les parts interessades”. La pàgina de VOG representa des de sempre una fita fonamental per a tots els socis del Consorci: des de 2009 fins avui aquesta plataforma ha estat visitada per prop de 95.000 usuaris, sobretot italians, alemanys i espanyols.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades