Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Asociación Galega de Cooperativas Agrarias firma un convenio con Vegalsa Eroski

L'Associació Galega de Cooperatives Agràries signa un conveni amb Vegalsa Eroski

22/06/2011

22 juny 2011

arc de la Setmana Verda de Silleda, representants de Agaca (Associació Galega de Cooperatives Agràries) i de Vegalsa Eroski van signar el passat 15 de juny un conveni de col·laboració obert a totes les cooperatives hortícoles gallegues, sòcies de l'organització. Per a això, hauran de complir els criteris d'origen i qualitat exigits que els permetran col·locar els seus productes en els prestatges dels supermercats del grup. A aquest efecte, es col·locaran aliments d'alta gamma, amb aquest sabor característic de sempre, i a l'abast del consumidor que acudeixi al supermercat. Aquests productes s'adaptaran a les condicions tècniques i logístices de la distribuïdora que facilitarà, a nivell orientatiu, les fitxes tècniques dels productes per al treball de cooperació i millora de processos, i especificarà els seus mètodes, procediments de treball i política de relació amb els proveïdors.

Per la seva banda, Agaca, en conjunt amb les cooperatives implicades, posarà a la disposició de Vegalsa Eroski els tècnics i mitjans apropiats; tractarà de desenvolupar les possibilitats més adequades per a cada referència de producte i, entre tots, identificaran opcions de desenvolupament de noves referències d'interès. Existeix també un interès comú per desenvolupar accions tècniques i jornades formatives que ampliïn l'àmbit del protocol.

Es tracta d'un acord positiu per a les cooperatives si es té en compte que una de les companyies més rellevants de la distribució alimentària a Galícia, amb presència en tot el territori de la Comunitat Autònoma, demostra la seva confiança de manera expressa amb els productes de l'horta procedents de les cooperatives, reconeixent la seva qualitat i comprometent-se amb les mateixes.

És la primera vegada que l'Associació Galega de Cooperatives Agràries (Agaca), com a entitat representativa de les cooperatives agràries de Galícia signa un acord d'aquestes característiques. Aquest conveni forma part de l'afany de l'associació per impulsar la innovació i el desenvolupament socioeconòmic i empresarial de les cooperatives, promovent iniciatives estratègiques sota una visió global de l'entorn empresarial cooperatiu i necessàriament implicat en processos en pro de la competitivitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades