Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El MARM presenta en la Feria del Libro de Madrid sus últimas novedades sobre medio ambiente y horticultura

El MARM presenta a la Fira del Llibre de Madrid les seves últimes novetats sobre medi ambient i horticultura

08/06/2011

8 juny 2011

sterio de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí, participa un any més en la Fira del Llibre de Madrid, presentant en aquesta 70ª edició les ultimes novetats editorials, tant en matèria mediambiental com a agrícola, pesquera, sobre desenvolupament rural o alimentació, tant en format paper com a electrònic i algunes traduïdes a diversos idiomes.

En el stand de el MARM es pot trobar llibres dedicats als paisatges d'Espanya, com els dedicats a el “Paisatge del Tajo”, “Els paisatges del regadiu” o el “Paisatge del vinyer”, en els quals s'analitza la interrelació entre els habitants d'una zona i el mitjà en el qual habiten, i com un riu, el reg o el vinyer han anat conformant, amb el pas del temps, el paisatge del lloc en què s'assenten.

Forma part també de les últimes publicacions el “Atles Climàtic Ibèric”, fruit de la col·laboració hispà-lusitana, en el qual es recullen les principals característiques climatològiques de la Península Ibèrica, amb les sèries normals de precipitacions i temperatures de 1971 a 2000, sobre la base de dades d'observació d'estacions meteorològiques i llocs pluviométricos de les xarxes nacionals de Portugal i d'Espanya. Aquesta publicació es presenta amb un CD en espanyol, portuguès i anglès.

Dins de les publicacions dedicades a les rutes per Espanya, es pot trobar en el stand del MARM el llibre "La Ruta de la Plata”, en la qual es realitza un recorregut històric, monumental i gastronòmic per aquesta ruta, creada en temps dels romans per transportar aquest metall, amb un ampli recorregut que va des de Sevilla a Gijón. Aquesta publicació s'en marca en la línia dels llibres editats també pel ministeri sobre la ruta del Quixot o de Santiago de Compostel·la.

A l'àrea gastronòmica es pot trobar el “Bon Gust d'Espanya”, en el qual es combinen les característiques paisatgístiques, agràries, pesqueres i gastronòmiques de les diverses zones geogràfiques espanyoles.

L'estand del MARM és també el marc en què es presenten els llibres publicats per l'Organisme Autònom Parcs Nacionals, com les guies de vista dels diferents parcs nacionals, el llibre "Flora gran" amb un repàs sobre totes les espècies arbustives i arbòries de la península ibèrica, les seves característiques i usos, la publicació "Identificació de les àrees compatibles amb la figura de Parc Nacional a Espanya", una anàlisi del territori espanyol susceptible de ser designat Parc Nacional per la riquesa del seu patrimoni natural i al costat d'ells els llibres editats per la Fundació Biodiversitat amb títols com "Què és la biodiversitat?" o "Conservació ex situ del linx ibèric: un enfocament multidisciplinari".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades