Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Obra Social Caja Madrid impulsa los huertos urbanos solidarios

L'Obra Social Caja Madrid impulsa els horts urbans solidaris

13/05/2011

13 maig 2011

L'Obra Social Caja Madrid col·labora en el projecte Hort Montecarmelo, un centre d'horticultura en plena ciutat de Madrid amb 140 mini horts de 20 metres quadrats de lloguer. Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Carmen Pardo-Valcarce per a la integració de les persones amb discapacitat, a través de la cura i manteniment de les petites parcel de lloguer.

Aquest projecte, al mateix temps que col·labora amb la disminució de les emissions de CO2 a través de la cura i cultiu de la terra, pretén formar i integrar discapacitats en els treballs d'horticultura.

La fundació dóna feina a uns 100 treballadors discapacitats en la cura de l'hort, entrenats en tasques d'horticultura, que a més de realitzar el manteniment dels horts ensenyen als que ho desitgin a conrear la seva pròpia horta.

L'Hort Montecarmelo és una iniciativa a partir de la qual tots els interessats poden accedir al lloguer d'una mini horta de 20 metres quadrats, situada dins de les instal·lacions de la Fundació Carmen Pardo-Valcarce, a la ciutat de Madrid. A partir d'una quota mensual, que varia segons el tipus d'hort seleccionat, és possible realitzar tot tipus de tasques hortícoles, contribuint a més a la realització de persones amb discapacitats intel·lectuals.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades