Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Unió de Pagesos Catalanes prevé una gran cosecha de cerezas esta temporada

La Unió de Pagesos Catalans preveu una gran collita de cireres aquesta temporada

09/05/2011

9 maig 2011

La Unió de Pagesos (UP) de Catalunya preveu per a aquesta temporada 2011 un augment de la producció de cireres d'entre un 10 i un 50% a Catalunya, en funció de la zona, gràcies a la climatologia d'aquesta primavera.

En aquest sentit, el sindicat va fer una crida a la responsabilitat de les empreses distribuïdores perquè donin sortida a aquest producte, del qual s'acaba d'iniciar la collita.

UP va recordar, a més, que es tracta d'una fruita molt sensible al transport, de manera que la proximitat garanteix el manteniment de la qualitat.

A les comarques de Lleida, la previsió de la collita de cirera es situa entre el manteniment de la producció dels dos últims anys i un 12% més, mentre que a la Ribera d'Ebre podria arribar fins al 50% més i en el Baix Llobregat es preveu un increment de la collita d'un 30%.

En el cas de les comarques de l'Ebre, es produirà una quantitat més gran de les varietats primerenques, ja que les temperatures no han estat molt baixes i no s'han registrat gelades ni pluges durant la floració.

Al Baix Llobregat, les precipitacions dels últims dies han reduït les previsions de producció, tot i que encara així s'espera que sigui millor i de major qualitat que l'any anterior.

La temporada de collita de cireres acabarà a mitjans de juliol.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades