Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La calidad y los precios hacen que la campaña de invierno haya transcurrido “positivamente”

La qualitat i els preus fan que la campanya d'hivern hagi transcorregut "positivament"

28/04/2011

28 abril 2011

Les collita d'hortícoles d'hivern s'ha desenvolupat amb "normalitat ja que s'han obtingut unes qualitats excel·lents en les collites de coliflor, bròquil i carxofa de la Regió de Múrcia", segons ha posat de manifest el màxim responsable de Asaja Múrcia , Alfonso Gálvez Caravaca.

En aquestes circumstàncies ha influït que "la climatologia ha estat generosa amb els productors murcians, pel que fa a les temperatures ia l'absència de gelades importants, per tant la collita ha transcorregut per les vies acostumats".

Així mateix, la caiguda dels termòmetres i la normalització del fred han contribuït a recuperar el mercat, donant-se un increment de la demanda i la millora de les collites, ja que aquestes verdures necessiten aquestes condicions atmosfèriques per desenvolupar-se correctament.

Tots aquests fets han contribuït a que els preus s'hagin equilibrat i que, conseqüentment, s'obtinguin unes hortalisses d'una qualitat superior a altres temporades. Un aspecte, que en paraules del secretari general d'Asaja Múrcia, Alfonso Gálvez Caravaca, "poden aprofitar els agricultors per promocionar les excel·lències de l'horta murciana entre els consumidors, fomentant la ingesta d'aquestes verdures, summament saludables per a l'organisme humà".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades