Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Taiwán anfitrión de la Exposición Internacional de Flores de Taipei

Taiwan amfitrió de l'Exposició Internacional de Flors de Taipei

08/03/2011

8 març 2011

Des de novembre de 2010, Taipei està sent amfitrió de la Exposició Internacional de Flors de Taipei, un esdeveniment que és responsabilitat d'un dels principals organismes d'horticultura del món, l'Associació Internacional de Productors de Horticultura (AIPH). A l'exposició s'exhibeixen més de 1.600 espècies de plantes i 3.300 cultius, i durant els sis mesos de durada de l'esdeveniment està previst utilitzar unes 30 milions de plantes, incloent milers de flors autòctones i d'origen local.

No obstant això, tal com estan descobrint els visitants tant de Taiwan com de la resta del món, hi ha alguna cosa més que flors en aquesta exposició. La bellesa de la cultura taiwanesa es posa en relleu a través de la celebració de milers d'espectacles culturals, i també es poden apreciar els èxits locals en horticultura, ciència i protecció mediambiental.

Cadascuna de les quatre àrees d'exposició i els 14 pavellons individuals, per exemple, estan basats en el principi verd de "reduir, reutilitzar i reciclar." Vuit edificis ja existents han estat reutilitzats per a l'esdeveniment, mentre que les noves estructures estan compromeses amb els estàndards d'edificació verd i de disseny innovador. En el cas del EcoArk, o Pavelló de Nova Moda, l'enginyeria autòctona d'avantguarda ha transformat 1.5 milions d'ampolles de plàstic en el que és el primer edifici de plàstic reciclat a gran escala. Amb la intenció de reduir el consum d'electricitat, l'EcoArk també compta amb l'ús de ventilació natural, llum diària i sistema d'il luminació LED, així com amb sistemes solars i d'energia eòlica per generar la seva pròpia electricitat.

Delicadesa i èxit

Els interiors dels pavellons no són menys impressionants. El molt popular Pavelló dels Somnis, per exemple, presenta més de dues dotzenes de tecnologies pioneres pròpies de Taiwan, entre les quals s'inclouen altaveus de paper fi, pantalles amb tecnologia 3D sense necessitat d'ulleres especials i un teatre circular de 360 graus. El secret de l'èxit d'aquest pavelló resideix, però, en què la tecnologia proporciona una visió artística impressionant.

Aquests continguts són emocionants en part perquè han superat totes les expectatives. Tots i cada un, els dissenyadors locals, els planificadors, els horticultors, els enginyers i els investigadors, han contribuït a realitzar la que potser sigui l'exposició més avançada de totes les impulsades per l'AIPH fins avui.

La resposta del públic a aquests esforços ja ho diu tot. A principis de març, l'exposició ja havia estat vista per uns 5,4 milions de visitants i la febre per l'exposició està estenent molt més enllà de la capital.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades