Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Revista 'Agrosol' presenta su anuario 2010

Revista 'Agrosol' presenta el seu anuari 2010

16/02/2011

16 febrer 2011

La publicació mensual d'informació agroalimentària i pesquera de l'empresa Cajasol, 'Agrosolar', va complir dos anys des del seu primer exemplar. Per celebrar aquest període de la revista, Cajasol va editar un anuari que engloba la informació més rellevant del sector durant el passat any 2010, a més de fer un repàs a la trajectòria informativa que ha recollit Agrosolar des del seu naixement.

Aquest anuari, produït per l'empresa privada 'Besana Portal Agrari', ha suposat una aposta més de l'entitat en suport al sector primari. Per a això, compta amb articles de personalitats destacades del sector, com la ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, Rosa Maria Aguilar, a més de la consellera d'Agricultura d'Andalusia, Clara E. Aguilera, d'Extremadura, Juan María Vázquez, i Castella-la Manxa, José Luis Martínez, comunitats autònomes en què es distribueix la revista 'Agrosolar'.

A més, diversos representants de diferents sectors van reflectir les seves opinions en aquestes pàgines, destacant la tasca que desenvolupen dins del sector agroalimentari, com Judit Camina, directora general de Producció Agrícola i Ramadera de la Conselleria d'Agricultura i Pesca de la Junta d'Andalusia, que va subratllar "l'aposta per la producció integrada com a model de futur en les explotacions agràries".

També el director general de Fons Agraris de la Conselleria d'Agricultura i Pesca de la Junta d'Andalusia, Pedro Antonio Zorrero, va destacar recentment la importància dels ajuts i subvencions del sector primari, per a qui "el que necessiten els sectors agrícoles és un permanent suport perquè siguin més competitius i rendibles ".

De la mateixa manera, diferents anàlisis han resumit diversos aspectes del sector, com el balanç de la campanya 2009-2010 de la maduixa de Huelva, que va comptabilitzar una producció total conreada de més de 225 mil tones, el que va suposar un 10% menys que la temporada anterior, una de les més complicades dels últims anys i que es va traduir en un dur repte per als professionals d'aquest cultiu.

Un altre dels temes rellevants tractats en l'anuari és la importància de la producció ecològica a Espanya, que segueix un creixement imparable en els últims anys, registrant una pujada del 21,64% l'any 2009, amb un total de 1.602.686 hectàrees .
La revista 'Agrosol' és una aposta conjunta de Cajasol i 'Besana Portal Agrari', empresa consolidada en el sector de la comunicació del sector primari, per apropar als professionals de la indústria agroalimentària la informació més útil per al desenvolupament de la seva activitat.
Foto 1: La portada de l'Anuari 2010
Foto 1: La portada de l'Anuari 2010.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades