Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Junta de Extremadura destinará 18,5 millones de a ayudas agroambientales

La Junta d'Extremadura destinarà 18,5 milions d'ajudes agroambientales

31/01/2011

31 gener 2011

La Conselleria d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Junta de Extremadrua ha modificat el decret d'ajudes agroambientals, destinades a la utilització de mètodes de producció compatibles amb la protecció i conservació del medi ambient, per donar cabuda a una nova línia destinada a la gestió sostenible de la devesa. En total, durant aquest any 2011, la Conselleria d'Agricultura i Desenvolupament Rural destinarà 18.505.244 euros per atendre nous compromisos agroambientals, és a dir, que aquesta quantia anirà per a nous beneficiaris, al marge dels que ja estan rebent l'ajuda pels compromisos adquirits en convocatòries anteriors.

El Consell de Govern ha aprovat la modificació d'aquest decret, que a més de la nova línia incrementa notablement la quantia de suport a la ramaderia ecològica, fins arribar als 2,6 milions d'euros, per tal de cobrir al màxim de productors. En el mateix sentit, també experimenta una important pujada l'ajuda agroambiental de l'apicultura que amb, 2.850.000 euros, permetrà que els apicultors extremenys que aquest any finalitzaven els seus compromisos de cinc anys que s'exigeix per rebre l'ajuda agroambiental, puguin continuar rebent aquest suport, segons ha informat la Junta en nota de premsa.

En l'actualitat, a la devesa extremenya es desenvolupa de forma integrada l'agricultura, la ramaderia extensiva, la silvicultura, l'apicultura, així com activitats com la caça o l'agroturisme. Per això es va posar en marxa aquesta línia d'ajuts, que comptarà aquest any amb 4.328.244 euros, els fins primordials seran conservar la devesa com un sistema productiu de gestió sostenible, assegurar la regeneració de l'arbrat, fomentar la biodiversitat associada a aquest ecosistema i millorar els paràmetres productius i ambientals a través de la millora de l'estat de l'arbrat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades