Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Andalucía, Murcia y La Rioja piden un presupuesto fuerte en agricultura

Andalusia, Múrcia i la Rioja demanen un pressupost fort en agricultura

28/01/2011

28 gener 2011

Els presidents d'Andalusia, Múrcia i de la Rioja van demanar avui un pressupost "fort" per a la Política Agrícola Comuna (PAC) més enllà de 2013 i que la seva reforma inclogui mesures per millorar tant els preus que percep el productor com el control de les importacions . Els responsables autonòmics van intervenir en el debat del Comitè de Regions de la UE (CdR) sobre la reforma de la PAC, amb la presència del comissari europeu d'Agricultura, Dacian Ciolos.

Els tres presidents van insistir que aquesta política ha de comptar amb fons suficients entre 2014-2020, períod'en què s'aplicarà la reforma que ara comencen a discutir les institucions de la UE i la negociació durarà com a mínim fins al 2011. També van reclamar que la nova PAC incloguin mesures més eficaces per garantir que els productors i ramaders perceben preus dignes.

D'altra banda, van sol·licitar un control eficaç de les fronteres perquè es compleixin estrictament els acords amb tercers països i en aquest punt hi va haver alguna lusió al conveni amb el Marroc ia les importacions hortofructícoles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades