Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Manzanas Marlene, de los Alpes italianos a la televisión española

Pomes Marlene, dels Alps italians a la televisió espanyola

27/01/2011

27 gener 2011

Segueix avanci la campanya de comunicació integrada de Marlene a Espanya. La marca de les pomes que els 5.600 socis del Consorci VOG conreen en Alt Adige/Südtirol, que es comercialitza en la Península Ibèrica des de 2007, torna també aquest any a animar les cadenes de televisió nacionals amb l'alegria contagiosa de la seva icona: l'arbre de pomes Marlene. Durant dues setmanes, del 27 de gener al 10 de febrer, els anuncis, de 30 i 15 segons de durada, de les pomes de Südtirol s'emetran en les cadenes de les Comunitats Autònomes de la xarxa Forta i als principals canals de les Illes Canàries.

L'objectiu és transmetre els valors de la marca, en primer lloc la frescor, la procedència geogràfica i la riquesa de l'oferta. Ja des dels primers enquadraments és evident l'enfocament sobre el territori d'origen de les pomes Marlene, el Südtirol: una regió amb encant en el cor dels Alps italians amb valls verdes, aire pur i vegetació exuberant. En aquest entorn de conte de fades, la colorida pomera que protagonitza l'anunci cobra vida inesperadament i es desplaça fins a una localitat mediterrània on distribueix els seus fruits entre les mirades incrédulas dels transeünts.

Imatge promocional de l'illa Marlene
Imatge promocional de l'illa Marlene.
L'anunci, que acaba amb el lema 'Marlene. Un sabor tan pur com el seu origen ', representa el punt culminant d'una trajectòria de comunicació que el Consorci VOG està portant endavant a Espanya. En aquestes setmanes un nodrit calendari de degustacions està animant els passadissos de supermercats, hipermercats i fruiteries i el 7 de febrer es posarà en marxa un divertit concurs, que en els pròxims mesos interessarà als compradors de pomes Marlene en tot el territori nacional. Amb aquesta intensa campanya el Consorci VOG aposta per donar a conèixer als consumidors el valor de la seva oferta de set varietats de pomes, totes certificades 'Südtiroler Apfel GGA / Mela Alto Adige IGP'.

"Espanya segueix sent un mercat molt interessant per a la nostra marca i l'acollida de les nostres illes entre els consumidors ens anima a intensificar les iniciatives promocionals en aquest país" ha declarat Gerhard Dichgans, director del Consorci VOG.

Empreses o entitats relacionades

Marlene

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades