Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Almassora llevará a cabo su IV edición del Curso de Horticultura ecológica

Almassora durà a terme la seva IV edició del Curs d'Horticultura ecològica

14/01/2011

14 gener 2011

tamiento d'Almassora a València tornarà a convocar el febrer vinent el curs d'horticultura ecològica que el departament de Sostenibilitat i Agricultura, dirigit per Enrique Brisach, convoca des de fa quatre anys. "Es tracta d'una nova edició amb la qual pretenem iniciar als veïns en la pràctica dels coneixements i tècniques bàsiques d'un cultiu que sigui respectuós amb l'entorn que li envolta", va assenyalar el titular de la cartera municipal.

Una convocatòria que en les seves anteriors edicions va tenir un excel·lent acolliment, "que esperem que es repeteixi en aquesta nova sessió", en paraules de Brisach. Els interessats a participar en la convocatòria han de dirigir-se al departament de Sostenibilitat, o bé enviar un correu a sostenibilitat@almassora.es per tramitar la matrícula en el mòdul teòric i pràctic. "Les places són limitades, 25 persones, per la qual cosa els qui estiguin interessats, preguem que formalitzin al més aviat possible la reserva, ja que el curs sol registrar llista d'espera", va indicar.

La primera part del curs, que arrencarà el 15 de febrer, tindrà un vessant teòric que es desenvoluparà durant sis sessions. A ella se sumarà una segona part d'aplicació pràctica en un hort particular de Les Alqueries, que permetrà implementar les tècniques apreses a l'aula. Així mateix, també està previst que es pugui complementar el curs amb visites a finques agroecológicas.

Per inscriure's no cal cap condició, "només tenir interès a aprendre aquestes tècniques de cultiu tant si som persones que volen conèixer aquests mètodes com a agricultors per a consum domèstic, bé com a professionals o bé com a persones que no tenen cap experiència i desitgen adquirir", va assenyalar el titular.

Al capdavant de les classes estarà Salvador Piñón, un pagès experimentat que cultiva des de fa anys de forma responsable, tant amb objectius d'autoconsum com amb una vessant professional. "El seu reconegut treball permetrà als alumnes endinsar-se en aquest àmbit de l'agricultura i desenvolupar pràctiques en el seu hort particular", ha manifestat el regidor de Sostenibilitat.

L'organització va a càrrec de l'ajuntament d'Almassora i la Colla Ecologista d'Almassora. Una contribució que es desenvolupa des de fa quatre anys amb el desig d'oferir un mòdul "útil i pràctic, tant si som professionals o aficionats, o si escau tenim inquietuds en aquest àmbit i volem aprendre coneixements bàsics".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades