Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hortyfruta inicia el año con página web renovada

Hortyfruta inicia l'any amb pàgina web renovada

03/01/2011

3 gener 2011

L'Organització Interprofessional de Fruites i Hortalisses d'Andalusia, Hortyfruta, estrena pàgina web amb disseny i continguts nous i més orientada al client final i als propis productors. Molt més senzilla a l'hora de navegar per ella, www.hortyfruta.es, permet aprofundir en el coneixement de la Interprofessional ja que ofereix tota la informació necessària per conèixer els objectius de Hortyfruta, les accions promocionals que du a terme en el mercat regional, nacional i internacional, i les principals activitats posades en marxa per defensar els interessos del conjunt del sector, entre d'altres.

Entre els aspectes que ofereix el nou portal destaquen: conèixer el calendari de disponibilitat per producte i mes; estar al corrent del calendari lunar i de la previsió meteorològica d'Andalusia, Espanya i Europa, elements que influeixen en els cultius. A més, els usuaris podran trobar tota la informació relativa a les principals eines amb què compta Hortyfruta, com són la tipificació, l'extensió de norma de qualitat i promoció, entre d'altres. D'altra banda, disposa d'una zona privada on els associats poden consultar els diferents estudis de mercat que la Interprofessional realitza sobre diferents temes com preus en origen o situació d'altres zones competidores, entre altres.

Així mateix, a través de la pàgina web es pot fer un recorregut per tots els productes que es troben sota la cobertura de la Interprofessional (tomàquet, pebrot, cogombre, carbassó, albergínia, mongetes, meló i síndria) i es facilita informació d'interès i curiositats de cada un d'ells com, per exemple, les propietats vitamíniques, el volum de producció o les varietats conreades.

Per completar la informació de cara al consumidor, la pàgina web compta amb el HortyInfo!, Una newsletter dirigida al públic general amb receptes elaborades amb els productes de Hortyfruta, així com informacions relatives a la vinculació de les fruites i hortalisses amb l'àmbit de la salut i de l'alimentació i notícies generades per la Interprofessional per defensar la imatge de tot el sector. Finalment, la nova web incorpora un directori de productors on l'usuari pot trobar les empreses associades a les organitzacions membre a Hortyfruta que comercialitzen els productes hortofructícoles d'Andalusia, així com dades de contacte.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades