Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Anecoop regala 3.000 tarrinas de kaki persimon cortado en la I Maratón Internacional de Castellón

Anecoop regala 3.000 terrines de caqui Persimon tallat a la I Marató Internacional de Castelló

15/12/2010

15 desembre 2010

Anecoop ha participat en la 1a Marató Ciutat de Castelló que ha tingut lloc el diumenge, 12 de desembre, com un dels projectes inclosos en el Pla Estratègic de la ciutat 'Castelló Avanz' "(2009-2015). La cooperativa líder del sector a Espanya ha repartit terrines de caqui Persimon pelat i tallat entre els participants de la cursa.
El director general d'Anecoop, Joan Mir, confirma que la presència d'Anecoop en aquesta primera Marató és una de les accions integrades en la nova Campanya Bouquet 'Cultivem Futur'. "En una primera fase, la campanya es desenvolupa entre els mesos d'octubre a febrer, contemplant accions en els canals de distribució majorista i detallista, repartiment de fruita en esdeveniments esportius i un gran suport a les xarxes socials per difondre missatges sobre alimentació saludable. Tot, per fer de Bouquet un referent en marca per a la fruita, tant per al canal de venda com per al consumidor ".
El grup cooperatiu presentar a finals d'octubre a la fira sectorial Fruit Attraction (Madrid) la nova campanya de comunicació de la seva marca Bouquet, 'Cultivem Futur', una campanya basada en els valors de responsabilitat social corporativa de l'empresa que, com a cooperativa de 2 º grau, porta posant en pràctica des de la seva fundació fa 35 anys, com ara respecte al medi ambient, la seguretat alimentària, el foment de l'alimentació saludable i la implantació de projectes d'economia social.
Una de les novetats de la campanya és la creació de la pàgina web www.bouquet.es , on es podrà trobar cada dia informació d'interès en quatre blocs: Alimentació Saludable, Seguretat Alimentària, Medi Ambient i Economia Social, sempre relacionada amb les activitats d'Anecoop en aquestes àrees.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades