Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hortyfruta pide al Gobierno andaluz que no reduzca las ayudas al control biológico

Hortyfruta demana al Govern andalús que no redueixi les ajudes al control biològic

24/11/2010

24 novembre 2010.

Diversos membres de la Organització Interprofessional de Fruites i Hortalisses d'Andalusia (Hortyfruta), es van reunir recentment amb la directora general de la Producció Agrícola i Ramadera Judith Va, per analitzar que fa al control biològic de plagues en els cultius de la comunitat i els ajuts estipulades per als productors que han implantat aquest sistema de cultiu.

De la mateixa manera, els membres de la interprofessional van manifestar a la directora de Producció Agrícola la importància que aquestes assistències han tingut per a la supervivència i futur del sector hortofructícola andalús i també va emfatitzar la petició a no reduir les partides per als productors que treballen amb el control biològic.

Aquesta cita va ser propícia igualment per demanar al desenvolupament a la campanya de control biològic en el tomàquet, així com l'increment en la divulgació de les tècniques i coneixements. De la mateixa manera, s'ha demanat que es reprengui la campanya del 'Compromís Verd' que atorgava premis als agricultors destacats en el control biològic.

Aquest procediment innovador ha marcat una diferència fonamental amb les tècniques agrícoles emprades en altres zones d'Espanya ia l'estranger la qual cosa ha suposat un importantíssim pas endavant en l'horticultura andalusa.

Hortyfruta reunida amb Judith Camina
Hortyfruta reunida amb Judith Camina.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades