Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La agricultura intensiva sostenible tiene un nuevo aliado con 'Syngenta Growing System'
El nou sistema permet desenvolupar accions flexibles per a cada situació

L'agricultura intensiva sostenible té un nou aliat amb 'Syngenta Growing System'

Rdacción Interempreses24/11/2010
Coincidint amb la celebració a Madrid de la segona edició de la fira internacional Fruit Attraction, Syngenta va presentar el seu nou model de gestió per a una agricultura intensiva sostenible, anomenat 'Syngenta Growing System', i dirigit en una primera fase als productors de fruites i hortalisses .

Syngenta Growing System engloba una sèrie de tecnologies innovadores encaminades a afavorir la rendibilitat i sostenibilitat de la producció agrícola, a més de fomentar beneficis mediambientals com la biodiversitat. Aquest nou model aporta valors tan importants com competitivitat, exclusivitat, diferenciació i imatge, fonamentals per a competir en un mercat on s'exigeix als agricultors estàndards de qualitat cada vegada més alts.

Treball a l'hivernacle
Treball a l'hivernacle.

En aquest sentit, els agricultors són conscients que com més grans són les exigències i requisits dels seus clients i consumidors, major ha de ser el seu grau de professionalitat i de gestió eficient de les seves explotacions. Per a això, l'agricultor necessita eines que li permetin complir aquest objectiu, com les que li ofereix Syngenta: solucions i tecnologies adaptades a cada zona i cultiu i que responen a aquestes noves demandes. No en va, Syngenta és l'única companyia que té llavors que asseguren la màxima producció i qualitat (Syngenta Seeds), les solucions més eficaces en sanitat vegetal (Syngenta Agro) i fauna auxiliar adaptada a les condicions locals per al control de plagues ( Syngenta Bioline).

Un alt rendiment del cultiu és essencial, però ha d'anar acompanyat d'un increment de la qualitat dels aliments per maximitzar el seu valor. Per això, els experts en qualitat de Syngenta també desenvolupen noves varietats vegetals que milloren el sabor, la textura, l'aparença i la conservació de les fruites i hortalisses. Una oferta única al mercat que genera sinergies guanyadores.

El sistema va dirigit en una primera fase a productors de fruites i verdures
El sistema va dirigit en una primera fase a productors de fruites i verdures.

Syngenta Growing System reuneix totes aquestes eines a través de programes integrats de producció, que permeten desenvolupar accions flexibles per a cada situació i que combinen la millor elecció de llavors amb programes eficients de protecció de cultius i l'ús de fauna auxiliar.

Aquesta gestió integrada de cultius es veu complementada amb els beneficis mediambientals que proporcionen programes com 'Operació Po initzador', fomentant les poblacions naturals d'insectes polinitzadors, Heliosec, per gestionar correctament les restes de brou de tractament i la neteja de la maquinària d'aplicació, o els programes de tècniques d'aplicació per a augmentar l'eficàcia dels tractaments i la seguretat de l'aplicador. Eines totes elles innovadores que, unides a l'assessorament professional en camp pels professionals de Syngenta, permeten la implantació amb èxit d'aquest nou model de gestió.

En definitiva, Syngenta Growing System és un nou model de gestió i producció agrícola de qualitat, rendible, segur i mediambientalment responsable, que desenvolupa els conceptes d'una agricultura intensiva sostenible.

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades