Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nortene presenta mantos de hibernación que protegerán los cultivos del frío

Del nord presenta mantells d'hibernació que protegiran els cultius del fred

16/11/2010

16 novembre 2010

Amb l'arribada de l'hivern, o quan les temperatures comencen a baixar de 6 graus, és necessari protegir els cultius del fred. Del nord , marca de referència en jardineria i condicionament exterior per al mercat ibèric, proposa l'ús de mantells d'hibernació que protegiran les plantes i jardins del fred intens.

La preparació dels cultius per suportar les baixes temperatures comença per la realització d'una neteja completa de jardins, eliminant les males herbes i recollint les fulles que cauen dels arbres. A més, aquestes fulles poden ser utilitzades per realitzar compost orgànic. Posteriorment, per protegir les plantes del fred, Del nord proposa utilitzar mantells o fundes d'hibernació. Continuant amb la línia de respecte al medi ambient característica de la marca, Del nord presenta dues mantells d'hibernació ecològics, fabricats en teixits lleugers i permeables a l'aigua i l'aire, que eviten la deshidratació de les plantes. En deixar passar la llum, les fundes de hivernació provoquen un efecte hivernacle molt útil per a la protecció de les plantes i jardins en època de baixes temperatures.

Nou mantell i funda d'hivernació de Nord
Nou mantell i funda d'hivernació de Nord.
El mantell de hibernació compostable no teixit permet el manteniment d'una temperatura òptima a nivell de tronc, fulles i arrels de plantes en tests. Manté també la humitat i evita la sequedat hivernal, a més de deixar respirar a la planta. Fabricat amb un material compostable, aquest mantell ofereix una protecció natural i ecològica.

La funda d'hivernació està fabricada amb jute. Es tracta d'un producte cent per cent natural d'origen vegetal. Permet la protecció de plantes en tests o en terra, deixa respirar a les plantes i la seva textura i color aporten un ambient natural i càlid. Hi ha plantes per a les quals un mantell d'hivernació no és suficient-plantes no rústiques, cítrics, rosers ... - i que s'han allunyar també de les baixes temperatures. Per a aquests casos, Del nord compta també amb una àmplia gamma de mini-hivernacles i hivernacles que resulten útils per mantenir qualsevol tipus de cultiu en òptimes condicions durant els mesos d'hivern.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades