Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La biotecnología y los cultivos sostenibles centran el Crop Word 2010

La biotecnologia i els cultius sostenibles centren el Crop Word 2010

02/11/2010

2 novembre 2010

La innovació en biotecnologia, el desenvolupament de cultius eficients i sostenibles, la necessitat de treballar amb les comunitats agrícoles i la recerca de finançament del sector privat són els principals reptes de l'agricultura del futur, segons es va exposar avui en la conferència Crop World. El cicle de conferències Crop World 2010 es va inaugurar a Londres per aportar propostes realistes davant el repte d'augmentar la producció mundial d'aliments i garantir la seguretat alimentària per poder fer front al creixement de la població.

La directora del programa per a la Investigació Biotecnològica, Alimentària i Agrícola de la Comissió Europea, Maive Rute, va advertir de la importància "capital" de buscar la innovació en l'agricultura per augmentar el rendiment dels cultius, ja que per al 2050 la producció agrícola mundial haurà de créixer un 70 per cent per poder alimentar tota la població. Amb aquest propòsit, Rute va insistir en la necessitat d'imposar el concepte de "bioeconomia": "posar tots els usos i recursos de la terra i els aqüífers en un marc global i analitzar com se'ls pot treure partit de manera sostenible".

Rute ha assenyalat que el compromís europeu amb el desenvolupament sostenible de l'agricultura és ferma, ja que la inversió destinada al programa que ella dirigeix ha passat de 192 milions d'euros el 2007 als 371 milions d'euros compromesos per al 2013. No obstant això, Rute ha advertit que tots els esforços són pocs per aconseguir aquest augment del 70 per cent de la producció mundial d'aliments per al 2050, pel que ha insistit en la necessitat de captar la inversió privada i de treballar amb les empreses dedicades a la innovació biotecnològica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades