Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primera reunión de la junta directiva de la delegación en Cataluña '5 al día'

Primera reunió de la junta directiva de la delegació a Catalunya '5 al dia '

29/10/2010

29 octubre 2010

Durant el mes d'octubre ha tingut lloc a Barcelona la primera reunió de la recentment creada junta directiva de la delegació a Catalunya de '5 al dia '. Aquesta reunió marca un abans i un després en la promoció d'hàbits saludables, ja que s'ha aconseguit reunir representants de Sanitat, Educació i Agricultura de la Generalitat amb destacades empreses del sector agroalimentari català, per posar en comú estratègies en la promoció del missatge '5 al dia '.

Fa uns mesos l'Associació '5 al dia 'va posar en marxa la delegació de Catalunya, dins del seu pla d'expansió territorial. Amb motiu de configurar la junta directiva i marcar les línies de treball a seguir per la mateixa, es va reunir la recentment formada junta directiva de la delegació catalana. Aquesta primera reunió va tenir lloc a la sala d'actes del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, en el qual Joan Gené, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústria Agroalimentària, va donar la benvinguda als integrants de '5 al dia 'i va destacar la importància de posar en marxa aquesta iniciativa a Catalunya.

Els assistents, per la seva banda, van ressaltar la rellevància de la trobada, ja que ha aconseguit unir a representants dels departaments de Sanitat, Agricultura i Educació de la Generalitat de Catalunya, per part de l'Administració Pública ia portaveus d'importants empreses agroalimentàries, per part del sector privat. Un cop finalitzada la reunió, es va acordar el compromís de donar suport al projecte de '5 al dia ', abanderant el missatge a Catalunya i intentant involucrar tot el sector agroalimentari perquè, d'aquesta manera, la població catalana rebi la recomanació de '5 al dia 'com un missatge únic.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Promoción del Consumo de Frutas y Hortalizas 5 Al Día - 5aldia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades