Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a De la huerta al cliente intermediario en menos de 24h
Plaers Naturals aposta per una nova forma de menjar la fruita, sana, fresca i natural

De l'horta al client intermediari en menys de 24h

Redacció Interempreses29/09/2010
El sector de la IV gamma ha experimentat un alt creixement en el nostre país durant els últims anys. Plaers Naturals, empresa dedicada a la comercialització i distribució de fruita rentada, pelada, tallada i llesta per a consumir-s'ha posicionat a poc a poc a Espanya en un sector de la IV gamma en expansió.

Després de dos anys de recorregut, la comercialitzadora madrilenya ha centrat el seu negoci en la divisió de productes frescos i naturals, apostant especialment per les fruites i les hortalisses preparades i destinades, principalment, a clients professionals com a empreses de càtering, cadenes d'hotels, restaurants i fruiteries, i distribuïdors regionals.

Imagen

Per a l'expansió dels seus productes en el mercat professional, Plaers Naturals manté una aliança amb l'empresa Frujuca, subministrant a nivell nacional, tant en formats industrials com en terrines individuals, a empreses entre les quals hi ha importants grups hotelers i de restauració, una gran cadena americana de cafeteries, així com establiments de take away amb gran èxit a Madrid.

Més orientat al consumidor final, Plaers Naturals comercialitza al seu torn els envasos individuals, llestos per al consum, amb la marca ifresh, donant també la possibilitat al client de fer-ho amb el nom o marca pròpia del seu establiment, gran superfície, etc.

Imagen

Actualment compta amb una àmplia gamma de productes de IV gamma, que comercialitza fonamentalment al Canal Horeca, amb més de 100 referències de fruita, hortalisses i amanides, que van des de les terrines de fruita fins a una recent creació, els 'crudités', combinacions de bastons de pastanaga i api, acompanyats amb salsa de formatge. Aquest producte estrella els ha servit perquè una gran cadena americana de cafeteries comercialitzi a Espanya un producte que ja oferia en altres països.

Mentre el sector de la IV gamma està molt desenvolupat i establert en països europeus com Anglaterra, Holanda o Suècia, a Espanya es considera un segment, tant en fruita com a verdura, molt poc conegut i explotat encara però cada vegada més demandat pels professionals de la restauració i l'hostaleria.

Segons les últimes dades facilitades per Afhorla (Associació Espanyola de Fruites i Hortalisses Rentades Llistes per al seu ús), la comercialització de fruites i hortalisses de IV Gamma de gener a agost de 2010 es va situar en 47.287 tones, cosa que representa un increment del 6% amb relació al mateix període del 2009.

Imagen
Plaers Naturals garanteix el consum de fruita fresca de qualitat i 100% natural ja que no empra cap tipus de conservants ni additius. Preparen comandes a mida, fruita rentada, pelada i tallada a daus, làmines, bastons i, fins i tot, carpaccio de fruites.

L'objectiu comercial d'aquesta empresa madrilenya és poder crear línies de productes adaptats a la creixent demanda i seguir comercialitzant en el sector Horeca d'empreses d'hostaleria, restauració i càtering, oferint productes molt frescos, amb terminis de lliurament inferiors a 24 h, i sempre mantenint temperatures de refrigeració òptimes des de la seva recollida fins que arriben al client intermediari.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades