Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Estación Experimental participa en el diseño de un invernadero automatizado y eficiente

L'Estació Experimental participa en el disseny d'un hivernacle automatitzat i eficient

28/09/2010

28 setembre 2010

Un grup de vint tècnics i responsables d'investigació de les dotze empreses espanyoles de primer nivell que participen en el projecte de recerca agroindustrial de la Fundació Cajamar 'Zenit Migdia', es va reunir a l'Estació Experimental per celebrar els comitès tècnic i de direcció i supervisar el muntatge de les instal lacions que s'està realitzant en l'Estació.
Les empreses que participen, juntament amb la Fundació Cajamar, en el desenvolupament de la investigació per crear un hivernacle automatitzat i eficient en el consum d'energia i aigua són Repsol YPF, Acciona Solar, Ulma Agrícola, Ulma Packaging, Acciona Aigua, Acciona Instal·lacions, Ulma Handling Systems, Agrobío, Biomiva, Grup AN, ICIQ i Ingeteam.

L'objectiu del projecte 'Zenit Migdia' és realitzar una investigació de caràcter estratègic en el camp de l'agricultura sota plàstic que permeti el desenvolupament d'un nou concepte d'hivernacle avançat. La fi de l'experiència, que té lloc a l'Estació Experimental de la Fundació Cajamar, és arribar a construir un hivernacle altament automatitzat, eficient en la despesa d'energia i consum d'aigua i que permeti cultius diversificats i rendibles durant tot l'any en diferents climes espanyols, mitjançant un sistema de producció integrada. Els primers assaigs en l'Estació es realitzen amb un cultiu de pebrot.

Els investigadors i tècnics, en l'hivernacle de l'Estació Experimental on té lloc la investigació
Els investigadors i tècnics, en l'hivernacle de l'Estació Experimental on té lloc la investigació.
'Cenit Migdia' preveu desenvolupaments en l'àrea de materials per a la coberta, estructura i substrat de l'hivernacle, sistemes electromecànics (climatització, moviment de plantes, fertirrigació i fertilització carbònica) i sistemes biològics auxiliars (polinitzadors i lluita integrada). Així, els experts treballen en aquests moments sobre la gestió de productes, classificació, processament i envasament de vegetals, co-productes i residus i sobre el subministrament d'energia i aigua renovables a agrupacions d'hivernacles.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades