Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una tesis doctoral de la Unidad de Fruticultura del Cita recibe un Sobresaliente Cum Laude

Una tesi doctoral de la Unitat de Fructicultura de l'Cita rep un Excel lent Cum Laude

26/07/2010

26 juliol 2010

El passat 16 de juliol va tenir lloc a la Universitat de Lleida, departament d'hortofruticultura botànica i jardineria, la defensa de tesis d'Ángel V. Fernández Martí, sota la direcció dels doctors Rafael Socias i Company i José M. Alonso Segura, amb el títol: 'La autocompatibilidad a l'ametller (Prunus amygdalus Batsch): estructura genètica de l'lel Sf i modificacions de la seva expressió', rebent un excel·lent Cum Laude.
Aquesta tesi, recolzada amb una beca del Ministeri d'Educació per a 4 anys ha estat defensada en 3 anys i 10 mesos, un temps rècord en què a més s'han anat publicant els resultats en revistes internacionals.

Entre els resultats principals obtinguts en aquesta tesi, hi ha la identificació i localització per primera vegada en l'ametller així com en les espècies de la família de les rosàcies de 2 QTL implicats en el mecanisme de la autoincompatibilidad (AI). A més, es demostra en aquest treball que la metilació de l'ADN, que és un factor epigenètic, estaria igualment implicada en l'AI. D'altra banda, s'ha determinat per primera vegada en el gènere de prunus les estructures proteiques en 3D del gen que confereix AI en l'ametller.

Proteïna S-RNasa de l'lel Sf d'autocompatibilidad al Ametller
Proteïna S-RNasa de l'lel Sf d'autocompatibilidad al Ametller
Resum de la tesi: PDF .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades