Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pitufos y bandejas suponen el 50% de los envases fabricados por Fedemco

Barrufets i safates suposen el 50% dels envasos fabricats per Fedemco

22/07/2010

22 juliol 2010

Els envasos amb capacitat igual o inferior a cinc quilos ja suposen el 50% del total dels formats fabricats en Fedemco , destacant el "barrufet" (2,5 kg), que suposa el 33%. És el format utilitzat sobretot en exportacions de clementines i per a la comercialització de maduixa a Espanya i Europa.

El format d'entre dos quilos i mig i cinc quilos és útil sobretot per a fruita d'estiu: préssecs, nectarines, albercocs, etc. Es fabrica principalment a Aragó i suposa un 17% de la producció total d'envasos hortofructícoles en Fedemco.

Els envasos de cinc a deu quilos suposen el 35% del total dels formats fabricats. És el format més utilitzat per envasar cítrics (mandarines, taronges i llimones) sobretot en 10 quilos, així com pomes, peres i melons.

L'any 2009, el nombre d'unitats fabricades d'envasos hortofructícoles de fusta a Espanya per part dels socis de Fedemco baixar un 3%, tot i que la producció segueix mantenint una mitjana de creixement interanual, en els últims cinc anys del 2%. El lleuger descens productiu és imputable a un menor consum dels formats de cinc a deu quilos i, en menor mesura, del dos quilos i mig. Aquests formats són en els que s'envasen principalment taronges i mandarines: durant la campanya 2009-10, les collites d'aquestes fruites es van reduir en un 20% i un 10% respectivament, d'acord amb dades de Intercitrus. Tot i el lleu descens, els formats de cinc a deu quilos i el de dos quilos i mig segueixen sent els més produïts, acaparant el 68% del total dels envasos fabricats per socis de Fedemco.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades