Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vinitech-Sifel, próxima cita internacional de los sectores vitivinícola, arborícola y hortícola

Vinitech-Sifel, propera cita internacional dels sectors vitivinícola, arborícola i hortícola

30/05/2014

30 de maig de 2014

Vinitech-Sifel reunirà del 2 al 4 de desembre en el recinte firal de Bordeus a 850 expositors, el 30% estrangers (1.200 marques), representants de tots els segments del mercat internacional en 65.000 m² d'exposició. L'oferta comercial estarà organitzada entorn de 5 pols: ‘Equipaments per a cava i cellers ‘, ‘Serveis’ (assessorament, bancs, asseguradores, premsa, etc.), ‘Fruites i Hortalisses’, ’Tècniques de Cultiu’ (vendimiadoras, tractors, treball de la terra, irrigació, reg, etc.), i ‘Embotellat i Condicionament’ (material para embotellat, productes d'embalatge, etc.). D'altra banda, l'espai ‘Ressò Phyto’, inaugurat en 2012, presentarà una selecció de maquinària que compleix amb els objectius de la propera reglamentació. Aquesta exposició es completarà amb trobades i conferències que se celebraran en el marc del Fórum.

Des de la vendimiadora d'última generació a l'aplicació més capdavantera per a la gestió de les barriques, passant per l'envasament més inèdit, les innovacions estaran totes presents i gaudiran d'una visibilitat destacada en un espai propi. En ell, els visitants trobaran la maquinària guardonada en el marc dels Trofeus de la Innovació (el palmarès de la qual serà desvetllat al setembre). També estaran presents en el saló les empreses guardonades amb el Trofeu Oenovation, organitzat pel Parc Tecnològic de Bordeaux Montesquieu en col·laboració amb Vinitech-Sifel i que premia solucions innovadores en l'àmbit vitícola.

Vinitech-Sifel 2014 abordarà nombroses temàtiques concordes amb l'actualitat dels sectors. Lloc de trobades entre professions relacionades, associacions, experts, viticultores, el seu “Fòrum de les Idees’, veritable pol d'atracció del saló, oferirà unes quaranta conferències i tallers. Els temes relacionats amb la contractació i la formació trobaran respostes en el marc de la ‘Esfera dels Oficis’, punt d'informació, assessorament i job dating, co-organitzat amb Vitisphère en col·laboració amb Apecita (agència pública d'ocupació en els sectors de l'agricultura, l'agroalimentación i el medi ambient).

foto

Empreses o entitats relacionades

Congres et Expositions de Bordeaux - Vinitech

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades