Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva RPC Wood de Polymer Logistics transformará los lineales de productos frescos

La nova RPC Wood de Polymer Logistics transformarà els lineals de productes frescos

18/02/2014

18 de febrer de 2014

RPC Wood de Plomer Logistics
RPC Wood de Plomer Logistics.

Polymer Logistics, que contínua amb el llançament de novetats en la seva divisió de caixes plegables, ha desenvolupat una nova sèrie d'envasos dissenyats a imatge de les caixes fetes de fusta amb l'objectiu de millorar l'experiència dels compradors a través d'una imatge més atractiva del lineal. Aquesta nova sèrie es va presentar en Fruit Logistica a Berlín. La gamma de caixes RPC Wood neix fruit de la col·laboració de Polymer Logistics amb varis dels seus clients per desenvolupar nous productes que atreguin als compradors, ha portat de tornada el look natural tradicional però amb tots els avantatges de les caixes plegables reutilitzables.

Plantegem aquesta línia com una solució innovadora que esperem sigui una important contribució a una millor experiència del comprador, que al seu torn es traduirà en augments de les vendes dels nostres clients de retail. Nombrosos retailers han reconegut el fet que la percepció dels frescs i locals pot conduir a un augment de les vendes. Les noves oportunitats de comercialització només estan limitades per la imaginació del comerciant i gerent de la tenda.

La gamma Wood, és susceptible de ser utilitzat en la tenda per a una gran varietat de categories, incloent productes peribles, secs i fleca. Tenen un sistema de tancament 'Activi Lock' que estabilitza les caixes una vegada muntades, permet que es tanqui fàcilment i que el procés de tancat sigui silenciós. És plegable i apilable per maximitzar l'espai de camió i magatzem, i és lleuger per a un fàcil maneig. El llançament d'aquestes caixes, és l'últim de Polymer Logistics que contínua amb la seva estratègia d'innovació, seguint la línia del llançament de la Caixa RPC Rattan realitzat en la passada Edició de Fruit Attraction 2013, i continuant amb la tendència iniciada per l'empresa de fer més atractiu el lineal als consumidors. Des del punt de vista mediambiental, és més sostenible que els envasos tradicionals i ofereix un estalvi significatiu en comparació de material d'un sol ús.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades