Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Projar se alía con el tercer productor de coco de la India

Projar s'alia amb el tercer productor de coco de l'Índia

04/02/2014

4 de febrer de 2014

Projar ha tancat el seu acord amb Nelsun Coir, el productor que amb sis fàbriques és el tercer fabricador de l'Índia. Amb aquest acord Projar pansa a tenir 15.000 m2 per a producció i apilament de matèries primeres i dos magatzems prop de ports de càrrega. Per la seva banda Projar es compromet a uns volums i inversions en actius per a les diferents fàbriques d'Índia.

Amb aquesta aliança estratègica, la companyia continuarà proveint tota la demanda dels seus clients amb qualitat, preu i rapidesa. La capacitat de producció de Projar en l'actualitat supera els 150.000 m3 de coco de primera qualitat per growers i productors de substrats professionals. D'aquesta forma augmenta la seva quota de mercat a les regions en les quals està concentrada l'empresa: Península Ibèrica, Sud d'Europa, Llatinoamèrica, el Marroc, Turquia, i Corea.

Amb aquest acord augmenta l'activitat productiva de Projar a Índia a través de dos socis amb fàbriques en 4 llocs diferents de la província de Tamil Nadu.

Aquesta aliança va en línia amb l'estratègia empresarial de la companyia, referent en la comercialització i fabricació de substrats a Espanya i Portugal, amb un volum productiu superior als 250.000 m3.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades