Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Logistica, ‘Fresh Business Opportunities’ para España y América Latina

Fruit Logistica, ‘Fresh Business Opportunities’ per a Espanya i Amèrica Llatina

24/07/2013

24 de juliol de 2013

Fruit Logistica escalfa motors per a la seva edició 2014 que, sota el lema ‘Fresh Business Opportunities’, se celebrarà un any més a Berlín entre el 5 i el 7 de febrer. Mancant que finalitzi el termini d'inscripció el 31 de juliol per als expositors que vulguin formar part d'aquesta plataforma comercial, les expectatives de l'organització són excel·lents. Segons explica la directora de comunicació per a Espanya i Amèrica Llatina, Silvia de Juanes, “existeix una forta demanda d'espai per part d'empreses procedents de tot el món”. De fet, calculen que Fruit Logistica 2014 comptarà amb més de 2.500 expositors de 80 països.

En aquesta edició els països de parla hispana tindran a més un paper fonamental, especialment amb la participació d'Argentina com a país associat. I és que, segons De Juanes, Fruit Logistica és “l'esdeveniment més efectiu i rendible per a les empreses espanyoles i llatinoamericanes per establir nous contactes comercials, a més d'una oportunitat per visitar a clients que, d'una altra forma, resultaria més complicat”.

Imagen

Per a la directora de comunicació, els països hispans tenen un gran potencial. “La situació econòmica ha limitat el mercat intern a Espanya, i Amèrica Llatina cerca la seva evolució natural. Les empreses que vulguin seguir creixent han d'apostar fort per l'exportació, però no costi el que costi. Aconseguir contactes comercials de qualitat no sempre és fàcil però Fruit Logistica, una fira a la qual acudeixen cada any més de 30.000 compradors internacionals, ofereix totes les eines per aconseguir-ho”, conclou.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades