Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 'Tagete erecta', una fiel protagonista en la temporada de primavera
El substrat indicat per a la seva plantació és el 'Substrat Natura Universal' o 'Substrat Natura de Plantació'

El 'Tagete erecta', una fidel protagonista en la temporada de primavera

Inferco 15/04/2013
El 'Tagete erecta' és una de les grans protagonistes dins del grup de plantes de temporada de primavera i principis d'estiu. Pertany a la família de les 'Compostes' i es diferencia principalment de la seva germana, el 'Tagete pátula', en què les seves flors són més grans i normalment són de colors purs, a més de ser plantes de major grandària.
Imagen
És molt fàcil trobar-les en floristeries, centres comercials, centres de jardineria i tendes especialitzades durant la primavera, entre els mesos de març a juny, si ben també va sent habitual trobar-los ocasionalment durant setembre i octubre. Es pot plantar en els jardins, en grups, per a la creació de borduras o taques de color. Però donat l'atractiu de les seves flors també es pot utilitzar en la plantació de jardineres en la balconada o terrassa, i fins i tot com a petita planta de flor dins de la llar durant el temps que aquesta perdura.

El substrat indicat per a la seva plantació és el 'Substrat Natura Universal' o 'Substrat Natura de Plantació', amb un pH d'entre 6 i 6,5.

El 'Tagete erecta' és una planta anual, originària de Mèxic l'altura de la qual varia lleugerament entre les seves diferents varietats però en el seu conjunt pot anar des dels 30 a 70 centímetres. La grandària de les seves flors se situa entre els 8 a 15 centímetres de diàmetre.
Imagen
En el jardí requereix una exposició a ple sol ja que només així creix de forma compacta i amb abundància de flor. Aquesta planta pot tenir una durada d'entre tres i cinc mesos en el jardí. Posseeix tiges robustes i ramificats, amb fulles compostes amb foliolos lanceolados i dentats amb una certa olor molt característic. Les seves flors estan reunides en capítols en forma de pompón arrissat, recordant en gran mesura a les flors del clavell.

El color de les seves flors estan basats entre les gammes de grocs, taronges i actualment també el color vainilla.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades