Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sipcam Iberia ya es 2.0

Sipcam Iberia ja és 2.0

03/04/2013

5 de març de 2013

Espanya és un dels països del món on més ús es fa de les xarxes socials. Amb prop de set hores setmanals d'ús per persona, ens hem convertit al segon país d'Europa, per darrere del Regne Unit, en percentatge de població 2.0. Sipcam Iberia no podia romandre aliena a aquest fenomen i per aquest motiu 2013 va ser el seu any social.

Des d'aquest mes d'abril, i al llarg dels propers mesos, Sipcam Iberia desplegarà la seva marca per les xarxes més populars del nostre país: amb una pàgina de Facebook, un perfil en Twitter i un canal en YouTube l'empresa pretén obrir la seva comunicació a les converses que es generen a la xarxa. Però no només ha arribat a escoltar. Donar informació, sobretot informació útil per als clients, és el seu principal objectiu en aquesta marxa.

Imagen
D'aquesta manera Facebook i Twitter es convertiran en un canal a través del que Sipcam Iberia distribuirà continguts d'interès per a tots aquells interessats en les últimes novetats sobre l'empresa i sobre el sector agrari. Òbviament, i gràcies a l'accessibilitat d'ambdues plataformes, la comunicació està oberta en dos sentits i els propis clients i treballadors podran utilitzar aquestes plataformes per enviar a la marca les seves idees, preguntes i suggeriments. YouTube, l'activitat del qual s'iniciarà una mica més tard, es convertirà en una biblioteca multimèdia on es recopilarà tot el material en vídeo de Sipcam Iberia, principalment en matèria promocional i de producte.

Empreses o entitats relacionades

Sipcam Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades