Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AP-3 celebra este año su 20º aniversario en el sector del reciclado de plásticos

AP-3 celebra aquest any la seva 20º aniversari en el sector del reciclat de plàstics

18/03/2013

18 de març de 2013

AP-3, S.L., celebra aquest any la seva 20º aniversari en el sector del reciclat de plàstics. Per commemorar el seu aniversari, la signatura ha incrementat el seu potencial, passant d'1.500 m2 de superfície industrial a 4.500 m2 en les seves instal·lacions de Sentmenat (Barcelona), incorporant altres dos molins de gran capacitat per la trituración de palets i contenidors, als ja existents de diferents grandàries, amb la intenció d'incrementar la producció en un 30% aquest any.
Imagen
Manuel García, gerent i soci fundador, l'any 1993 va apostar pel reciclat de caixes HDPE del sector begudes, aprofitant el canvi de format de caixes de pràcticament totes les cerveceras, aigües minerals, refrescs, etc. I al mateix temps, la desaparició de l'envàs retornable de cellers, làctiques, aigües minerals, refrescs, etc., sent llavors empresa pionera a Espanya en la utilització d'equips mòbils de trituración in situ i líder quant al rànquing de destrucció de gairebé la totalitat del parc nacional de caixes porta ampolles, estimat en 40.000.000 de caixes aproximadament.
Actualment, a part de les grans trituraciones in situ amb els seus equips de trituración mòbils, l'activitat principal d'AP-3, S.L. està centrada en la recollida de caixes i palets de plàstic per camions en els principals escorxadors nacionals, indústries de transformats cárnicos, queserías així com en els sectors pesquer i agrícola.
En l'àmbit del seu organigrama, al gener es va incorporar Juan Blay com a director comercial i Marta García com a responsable de Medi ambient i PRL.

Finalment, AP-3, S.L., ha decidit abandonar aquest any la seva joint venture en Nitra (Eslovàquia) i centrar-se a Canàries amb el seu soci Rafael Martínez, on està previst potenciar la Planta ja existent i obrir una altra nova Planta abans d'estiu.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades