Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Afrucat confía en el potencial importador de Brasil y Colombia para la fruta dulce

Afrucat confia en el potencial importador de Brasil i Colòmbia per a la fruita dolça

15/03/2013

15 de març de 2013

Una desena d'empreses de Afrucat, Associació d'empreses de Fruita de Catalunya, visitaran Brasil i Colòmbia, al març i abril respectivament, amb un calendari de visites tancat per entrevistar-se amb la gran distribució, els grans importadors i operadors importants dels principals compres. Aquesta missió organitzada per l'associació en col·laboració amb Acc1o és fruit d'una de les conclusions del FruitStrategic, l'estudi estratègic elaborat per Afrucat l'any 2012 i que recomanava al sector fruiter català l'obertura i consolidació de nous mercats. Amb unes importacions creixents en l'última dècada, Brasil pot convertir-se en un mercat interessant per a la fruita catalana i també Colòmbia que, encara que encara rep poca fruita d'Europa, pot arribar a ser un mercat important per a les exportacions catalanes.

“El potencial productiu català continua creixent (sobretot en fruita d'os) i això ens porta a buscar nous mercats per no saturar Europa, fins ara la nostra principal destinació” afirma Manel Simon, el director general d'Afrucat.

Imagen
Segons Simon “després dels primers contactes, i a la vista de l'interès declarant cap a la nostra fruita, estem segurs que duplicar exportacions en pera en aquestes destinacions no ens ha de costar massa i les exportacions de fruita d'os, ara molt petites, creiem que també tenen un gran potencial. L'objectiu és enviar fruita de qualitat a unes societats emergents amb PIB que creixen, entre el 5 i 7% en l'últim any, sabent que tenim les varietats i la tecnologia adequada perquè aquesta fruita arribi en perfectes condicions després de 20 dies de travessia en condicions refrigerades”.

"El nostre punt fort és el dulzor i anem a països que tenen el paladar acostumat a les fruites tropicals, per tant molt receptius a la nostra producció).

Empreses o entitats relacionades

Afrucat - Associació Catalana d'Empreses de Fruita i Hortalisses - Oki

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades