Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vegetal World se presenta con el objetivo de sorprender al sector agrícola

Vegetal World es presenta amb l'objectiu de sorprendre al sector agrícola

14/03/2013

14 de març de 2013

El Centre d'Esdeveniments de Fira València va acollir el dimarts dia 12 la presentació de Vegetal World als representants del sector agrícola, un nou concepte de certamen que, amb el lema 'Conreant el futur', té com a objectiu ser un fòrum de referència per a l'activitat agrícola prèvia a la recollida del producte. El nou certamen, en paraules del seu director, Miguel Bixquert, pretén “sorprendre, ser un espai dinàmic en el qual passin moltes coses i que mostri el sector com un element actiu”, i ser, a mitjà termini “un referent europeu”, que ja compta amb el suport de tot el sector.

L'acte, presentat per Joan Benlloch, redactor cap de la revista PHhytoma, va comptar amb les intervencions de José Miguel Ferrer, director general de Producció Agrària i Investigació de la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat Valenciana, i de Miguel Bixquert, que va assegurar que la creació de Vegetal World és “un repte important", perquè ve a aportar un instrument al servei del sector agroalimentari del com s'emmalaltia en aquests moments a la Comunitat Valenciana”. Bixquert señaó la investigació com a punt de partida de les temàtiques de Vegetal World, una activitat que “ara mateix no hi ha cap fira referent a Europa”. Altres referents del nou certamen de Fira València són la qualitat, la seguretat alimentària, la sanitat vegetal o la sostenibilitat.

Imagen
Vegetal World és un congrés-exposició en el qual el protagonista no és el producte, sinó les persones i la informació, un espai de relació que no només ajuda a vendre i a promocionar les empreses, sinó que a més proporciona un fòrum de divulgació tècnic-científica. L'objectiu de congrés és ser un punt de trobada entre empreses i experts, i pretén aconseguir els 1.500 congressistes, amb la participació de qualificats ponents d'importància internacional en l'agronomia. Els continguts que tractarà aquest congrés són la Gestió Integrada de Plagues (GIP), les noves tendències varietales i la sanitat vegetal en espais públics, un tema amb molts punts en comú amb Iberflora, fira que se celebrarà simultàniament amb Vegetal World del 2 al 4 d'octubre.

Segons Bixquert, “l'agricultura mediterrània necessitava un instrument com a Vegetal World”, que té com a perfil d'expositor a tots els professionals i empreses relacionats amb l'activitat agrària: el material vegetal, maquinària, sanitat vegetal, fertilitzants, aigua, reg, laboratoris, vestuari i entitats financeres, entre altres sectors. Pel que fa al visitant, en opinió de Bixquert serà qualsevol professional del sector agrari que intervé en el procés agrícola fins que es recull el fruit i que vulgui estar al dia en la seva activitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades