Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer CropScience participa en la jornada técnica sobre sanidad vegetal organizada por el Ivia

Bayer CropScience participa en la jornada tècnica sobre sanitat vegetal organitzada per l'Ivia

07/03/2013

7 de març de 2013

Bayer CropScience va patrocinar la jornada tècnica sobre sanitat vegetal organitzada per l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (Ivia) que s'ha celebrat aquest matí a la seu de l'entitat. José María Soler, delegat de serveis agronómicos de Bayer CropScience a la Comunitat Valenciana, ha participat en aquesta jornada explicant com la iniciativa Food Chain Partenership està totalment implicada en la producció sostenible de cítrics, ja que busca oferir un servei complet a l'agricultor que li permeti l'optimitzar la protecció del cultiu tenint en compte la sostenibilitat econòmica del productor i la qualitat i seguretat de la fruita produïda.

La jornada va estar dirigida a tècnics del sector cooperatiu, tècnics d'empreses privades i de l'administració, relacionats amb la sanitat vegetal. La jornada volia asseure les bases per a la constitució d'un fòrum de discussió i debat sobre aspectes com la sanitat dels cítrics, la producció sostenible, la prevenció de plagues i enfemedades emergents i el nou marc legislatiu establert per la Directiva Europea d'Ús Sostenible de productes fitosanitaris.

Al llarg de la tot el matí, els tècnics de l'Ivia van compartir les seves investigacions sobre els programes de sanejament, quarentena i certificació de cítrics, mesures de prevenció del 'Candidatus liberibacter' i el control biològic de plagues en cítrics en condicions mediterrànies. La jornada també va servir per presentar el nou sistema d'avís per al control de la taca marró de les mandarines, causada per l'Alternaria, a càrrec d'Antonio Vicent. Vicente Dalmau, del Servei de Sanitat Vegetal, va participar amb un treball sobre vigilància fitosanitària i un programa per a l'ús sostenible dels productes fitosanitaris. Per la seva banda, José Vicente Vicente d'Anecoop ha plantejat l'estratègia per a la protecció fitosanitària dels cítrics en les cooperatives agràries. Per tancar tot el cicle dels cítrics, Federico Esquerre de Fontesad, va explicar el maneig de la protecció fitosanitària en grans explotacions de cítrics.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades