Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer CropScience presenta en Valencia sus soluciones contra las plagas en cítricos

Bayer CropScience presenta a València les seves solucions contra les plagues en cítrics

19/11/2012

19 de novembre de 2012

Bayer CropScience participa al XII Congrés Internacional de Citricultura que se celebra a València del 18 al 23 de novembre i que organitza l'IVIA –Institut Valencià d'Investigacions Agràries-. Durant tota la setmana, prop de mil experts de tot el món exposen les últimes investigacions entorn dels cítrics i la seva influència en la salut. En aquest entorn, Bayer CropScience, patrocinador del congrés, informa sobre el seu ampli ventall de serveis i productes per al sector citrícola, especialment sobre els seus últims llançaments.

Dins del marc científic del congrés, els responsables de Bayer CropScience han explicat el seu projecte Food Chain Partnership, el conjunt d'activitats de cooperació amb la cadena alimentària i que permet un assessorament complet als tècnics agrícoles per millorar els rendiments de les seves explotacions i limitar al màxim els residus en cítrics i uns altres fruiters i hortícoles. Aquest projecte permet als agricultors amb perspectiva internacional i exportadora oferir una garantia de producció sostenible i segura.

El director de Cultius Cítrics de Bayer CropScience, Jordi Fullana, es va dirigir als mitjans en les primeres hores del congrés...
El director de Cultius Cítrics de Bayer CropScience, Jordi Fullana, es va dirigir als mitjans en les primeres hores del congrés.
Bayer CropScience ha aprofitat aquest entorn per presentar tres dels productes que incorporen major innovació. D'un costat, la companyia ha llançat recentment Movento, contra les plagues chupadoras, com els pugons, les cochinillas i la mosca blanca. La seva singular eficàcia sistémica bidireccional fa que, després de la seva absorció a través de les fulles, Movento es reparteixi homogèniament per brots, fulles i arrels. Això permet combatre també a aquells insectes ocults en el revés de les fulles. Amb Nadiu, Bayer CropScience ofereix en molts països una solució ‘tot en un’ per a aquells agricultors que prefereixin utilitzar un fungicida d'ampli espectre. Els cultius tractats amb Nadiu no solament estan més sans, rendeixen més i són més productius, sinó que posseeixen també una major tolerància a l'estrès enfront de la sequera, la calor i les gelades. A Brasil, primer país exportador de suc de taronja al món, el ram dels cítrics aprecia especialment com a avantatges addicionals després de l'aplicació de Nadiu l'increment en la quantitat de suc i l'augment de contingut en sucre.

Decis Trap és un nou disseny de parany compacte, de fàcil ús per al control de la mosca en cítrics i fruiters i està integrat dins de la normativa ecològica europea. Decis Trap és un producte llest per al seu ús de forma immediata. El seu interior està impregnat de deltametrina i conté una substància encebo de llarga durada. L'únic país de comercialització de Decis Trap després de tres anys d'investigació és actualment Espanya. Es projecta la seva introducció en altres països de cultius mediterranis amb presència d'aquestes plagues.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades