Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta crea un identificador de malas hierbas por Internet, disponible de forma gratuíta

Syngenta crea un identificador de males herbes per Internet, disponible de forma gratuíta

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

Syngenta explica des de fa unes setmanes amb un nou i molt útil identificador de males herbes via Internet, allotjat a la seva pròpia pàgina web. Des de l'ordinador es pot accedir a aquest servei que ajuda a identificar qualsevol mala herba que aparegui en el nostre cultiu.

Les males herbes, quan apareixen en les parcel·les són un problema que és necessari atallar al més aviat possible per evitar mals majors. Identificar de forma ràpida l'espècie que invasora del cultiu és vital i ara es pot fer directament des d'un ordinador. Gràcies a aquest identificador que ha desenvolupat Syngenta per al seu web, es pot identificar de forma ràpida i eficaç qualsevol mala herba que aparegui i prendre les mesures adequades. En les setmanes que aquest servei ha estat ja disponible l'èxit ha estat total i la valoració de l'identificador està sent molt alta per la seva enorme utilitat.

És tan fàcil i ràpid com entrar en la web de Syngenta (www.syngenta.es) i a l'àrea de Plagues i Malalties o a l'àrea de Serveis buscar l'identificador de males herbes. Una vegada en ell, s'elije el tipus de mala herba buscat entre tres opcions (dicotiledónea anual, dicotiledónea perenne i gramíneas) i es pot triar l'estadi de la planta (jove o adulta). Després d'aquests dos passos s'entra en un cercador que permet triar cinc característiques de la mala herba entre la seva tija, la inserció foliar, les flors, els fruits, la grandària de les flors, etc. Cada característica que s'elije redueix les opcions de possible mala herba i al final del procés es pot consultar les espècies que coincideixen amb les dades sol·licitades i veure quin és la mala herba que afecta a la planta.

foto

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades