Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a De Ruiter premia la fidelidad de 10 agricultores y 10 semilleros

De Ruiter premia la fidelitat de 10 agricultors i 10 semilleros

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

De Ruiter, marca de Monsanto, ha volgut premiar la fidelitat dels agricultors i semilleros que han confiat en els seus portainjertos per a la nova campanya i ho ha fet a través d'un sorteig d'experiències. D'aquesta manera, 10 agricultors i d'altres semilleros van ser premiats per De Ruiter per la compra de qualsevol dels seus peus d'empelt: Maxifort, Multifort, Beaufort i Titron. Amb aquest sorteig, De Ruiter posa punt i final al recorregut del seu autobús de 'Portainjertos', que es va desenvolupar entre els mesos de març i abril a Almeria i Murcia.

Durant diverses setmanes, l'autobús de 'Portainjertos' va visitar ambdues províncies, fent parades en diferents comercializadoras i semilleros, on tècnics de l'empresa van poder intercanviar opinions amb els agricultors sobre els diferents peus d'empelt de De Ruiter. L'objectiu d'aquesta nova activitat promocional era apropar-se als productors per conèixer les seves necessitats.

De Ruiter és pionera en l'ús de patrons d'empelt de tomàquet a Espanya i aquesta experiència suposa un valor afegit a l'hora d'aportar solucions als agricultors. De Ruiter destaca en el sector per la seva àmplia gamma de peus d'empelt, responent així a les demandes de tots els agricultors i garantizándo la major producció en totes les circumstàncies.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades