Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Elementos metálicos en paisajismo:puentes de aluminio para peatones y ciclistas
Noves solucions i elements en el disseny i creació d'un paisatge

Elements metàl·lics en paisatgisme:ponts d'alumini per a vianants i ciclistes

Heinz Willand02/09/2005

El desenvolupament de tècniques i materials ens permet incorporar noves solucions i elements en el disseny i creació d'un paisatge. L'alumini destaca per ser lleuger i per mantenir el seu aspecte al llarg dels anys en instal·lacions a l'exterior en àrees verdes i paisatgisme urbà. Arículo d'Heinz Willand promotor i dissenyador de passarel·les d'alumini en àrees verdes i paisatges urbans a Alemanya.

El desenvolupament de tècniques i materials ens permet incorporar noves solucions i elements en el disseny i creació d'un paisatge. L'alumini destaca per ser lleuger i per mantenir el seu aspecte al llarg dels anys en instal·lacions a l'exterior en àrees verdes i paisatgisme urbà.
En l'actualitat hem desenvolupat estructures d'alumini en forma de passarel·les de vianants per superar tàlvegs i lleres de rius en parcs urbans. L'estètica inalterable de l'alumini s'integra molt bé en el paisatge i li confereix la seva personalitat.

Les rutes verdes en parcs naturals són recorreguts que precisen amb freqüència superar zones on una passarel·la és la millor solució. En aquests projectes la lleugeresa de l'alumini facilita la instal·lació i el seu baix manteniment, proper al 0,2 % anual del cost inicial, s'ajusta als pressupostos. Una passarel·la d'alumini  permet diversos acabats en els laterals i a la zona de pas, s'ajusta a l'entorn de manera agradable.

Les estructures d'alumini formant passarel·les solucionen passos ferroviaris o de carreteres en paisatgisme urbà. Tècnicament, permeten superar fàcilment amples de 35 metres, podent-se arribar a majors distàncies amb pilars intermedis o subjecció mitjançant tensors.

La passarel·la d'alumini es construeix i munta en el taller i el seu transport és ràpid podent quedar instal·lada en un sol dia. 

Una vegada instal·lats, els perfils i estructures d'alumini sorprenen per la seva bona integració en el paisatge. Així ens ho comuniquen tant paisatgistes i usuaris en països molt exigents en el disseny mediambiental com Canadà, Suècia, Finlàndia o Alemanya. En aquest país hi ha ponts d'alumini des de 1953 encara que pel seu aspecte exterior  sembla no haver passat el temps.

Per: Heinz Willand promotor i dissenyador de passarel·les d'alumini en àrees verdes i paisatges urbans a Alemanya.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades