Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El concepto del complejo urbanístico 'La Sella'
Promocions i Garden Denia creen una urbanització de gran qualitat

El concepte del complex urbanístic 'La Sella'

ATHO Comunicació13/07/2004

El número 109 de la revista QEJ publicava un article titulat "Un hotel amb plantes de cinc estels" destacant la important actuació paisatgista desenvolupada en el Denia Marriot Hotel. Aquest Hotel es troba enclavat dins del marc de la Costa Blanca en la localitat de Denia, i al seu torn en el ple complex urbanístic de luxe de "La Sella" situat entre Pedreguer i Denia

El número 109 de la revista QEJ - Bricojardinería & Paisatgisme publicava un ampli article titulat "Un hotel amb plantes de cinc estels" destacant la important actuació paisatgista desenvolupada en el Denia Marriot Hotel. Aquest Hotel es troba enclavat dins del marc de la Costa Blanca en la localitat de Denia (Alacant), i al seu torn en el ple complex urbanístic de luxe de "La Sella" situat entre els termes municipals de les localitats de Pedreguer i Denia.

En aquesta ocasió, ens referim al complex urbanístic en si, en què la gestió urbanística de la seva constructora Promocionis Denia S.L. ha aconseguit, preocupada per la qualitat dels jardins i de la planta en si, crear en el seu conjunt un lloc d'alt prestigi amb qualitat de vida en el qual a més es troben exemples dels millors jardins d'aquesta població.

"La Sella", compta amb una superfície total d'1.800.000 m2 i és gestionada per l'esmentada constructora Promocionis Denia S.L. En ella es troben el Denia Marriot Hotel, el Camp de golf La Sella, actualment més de 800 habitatges construïts de les quals 300 són individuals i la resta en complexos adossats, venint-se component en el seu conjunt amb diverses urbanitzacions com les anomenades Mimoses i Jacaranda en construcció i El Carrascal, La Pineda i Els Esbarzers I i II ja acabades per exemple. A més incorpora un ampli catàleg de serveis com a oficina de vendes i lloguer, club de golf, tennis, equitació, restaurants, cafeteries, supermercats, farmàcia...

Situada en plena zona muntanyenca i a escassos quilòmetres del mar, sobre el lloc destaca el microclima particular amb una pluviometria superior al de la pròpia zona que entre altres aspectes permet el bon desenvolupament d'un amplísimo catàleg de plantes, enriquint així la seva riquesa vegetal ornamental. Això, sumat al compromís de Promocions Denia S.L. a cuidar aquest valor i el bon fer d'empreses d'ajardinamiento com Garden Denia, permeten aquests resultats tan espectaculars.

En opinió d'Ernesto Martinez, gerent de Garden Denia, la peculiar situació, orientació i desnivells del terreny permeten el desenvolupament d'un tipus de jardineria molt particular en el qual la utilització de grans exemplars, murs per a la creació d'espais entre desnivells, plantes penjants i trepadoras... ajuden a l'espectacularitat i singularitat de la zona.

Un esment especial mereixen els murs, ja que d'una banda requereix una cuidada atenció per part dels equips de treball que han de treballar coordinats amb l'actuació immediatament posterior de la jardineria, i per una altra la pròpia característica de la pedra, denominada "Pedra de la Sella" utilitzada en la construcció d'aquests murs ja que es tracta un material representatiu pel seu color vermellós i provinent per al seu aprofitament dels propis desmuntis i construccions de carreteres executats en aquests terrenys.

Quant al catàleg vegetal utilitzat recull a un gran nombre d'espècies que van des dels Quercus suber als cocoteros... passant fins i tot per un bon nombre de coníferes, sense oblidar als Pinus pinea i els Ceratonia siliqua com a espècies típiques de l'entorn.

Així, podem trobar espectaculars plantes de Phoenix canariensis i Ph. Dactilifera, Buxus sempervirens, Arecastrum romanzoffianum, Chamareops humilis i Ch. excelsa, Olea europaea, Cyca revuluta, Butia yatay... Citrus aurantium, Quercus ilex, Ficus nitida, Vitis vinifera, Howea fosteriana, etc. en formats d'alt valor paisatgístic sense oblidar a tot el grup d'aromàtiques, plantes de temporada i resta d'arbustivas d'acompanyament que posen de "etiqueta" a les edificacions, moltes d'elles d'un disseny molt cuidat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades